Haluk Levent'ten, kızı okula gidebilsin diye belediyenin yapmadığı yolu onaran babaya yardım eli

Haluk Levent'ten, kızı okula gidebilsin diye belediyenin yapmadığı yolu onaran babaya yardım eli

Haluk Levent, Ankaralı bir dostunun babanın bütün borçlarını ödeyeceğini duyurdu

Haluk Levent'ten, kızı okula gidebilsin diye belediyenin yapmadığı yolu onaran babaya yardım eli
16px
24px
04.10.2019 07:27
ABONE OLgoogle

Şarkıcı Haluk Levent, AHBAP Derneği ile ihtiyaç sahiplerine desteğiyle, 6 yaşındaki kızı okula gidebilsin diye belediyenin 'dağ yolu' olduğu gerekçesiyle yapmadığı bozuk yolu yaptıran 48 yaşındaki Ramazan Korkut'un borçlarının ödeneceğini duyurdu. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından mesaj yayımlayan Haluk Levent, “Ankara’dan bir dostum aradı. Bu haberi görmüş. Amcamızın tüm borcunu üstlenmek istediğini, bunu duyurmamızı istedi. Ben Ankara’ya gittiğimde ona ve ailesine kahvaltı hazırlayacağım. Sözünü aldı. Teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Baba Ramazan Korkut yaptığı açıklamada, “Haluk Levent telefonla aradı. Arkadaşların yanıma gelip hesap numaramı alacaklarını söyledi. Borçlarımın ödeneceğini söyledi. Kendisi de bizi ziyaret edecekmiş. Sağ olsun. Kendisine teşekkür ettim” dedi.

Muğla’nın Menteşe ilçesi Yemişendere Mahallesi’nde hayvancılıkla geçimini sağlayan 48 yaşındaki Ramazan Korkut, 6 yaşındaki kızı Gamze’yi, 1. sınıfa taşımalı eğitimle kaydettirmiş ancak evden mahalleye ulaşan stabilize yolun dar ve bakımsız olması nedeniyle okul servisinin eve ulaşması için kendi imkânlarıyla 4 kilometrelik yol açtırmıştı. Baba Korkut, “Yolun dar bölümlerini kepçeyle genişlettirdim. 63 saat kepçe, 6 gün boyunca 4 kamyon çalıştırdım. Toplamda 42 bin lira masraf ettim. Belediye 3 gün kamyon verdi. Orman Bölge Müdürlüğü de çakıl serme işi için greyder gönderdi” ifadelerini kullanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde