Hakimin klima kavgası, HSK'ya taşındı!

Hakimin klima kavgası, HSK'ya taşındı!

Hakim Z.O.G. dilekçesinde, "Evdeki ayıpların giderilmesini talep ettim ancak olumlu bir cevap alamadım. Taşınmazı hiç kullanamadım, hayallerim yıkıldı" dedi. Özen de CİMER'e başvurarak hakim Z.O.G.'yi Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) şikayet etti.

Hakimin klima kavgası, HSK'ya taşındı!
16px
24px
22.11.2021 05:14
ABONE OLgoogle

BODRUM Çukurbük'teki Gravilla Sitesi'nden 2017'de yazlık villa satın alan kadın hâkim Z.O.G., klima, gider borusu, mantolama ve elektrik prizi onarımı gibi taleplerinin yerine getirilmeyip maddi zarara uğratıldığı iddiasıyla evi aldıktan iki yıl sonra Tüketici Mahkemesi'nde iş adamı Nuri Özen'e dava açtı.

Hakim Z.O.G. dilekçesinde, "Evdeki ayıpların giderilmesini talep ettim ancak olumlu bir cevap alamadım. Taşınmazı hiç kullanamadım, hayallerim yıkıldı" dedi.

İşadamı Özen ise, "Havuza led lamba, bahçeye ilave aydınlatma gibi taleplerini kabul etmeyince dava yoluna gitti" ifadelerini kullandı.

Özen, CİMER'e başvurarak hakim Z.O.G.'yi Hakimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) şikayet etti.

Özen, hakimin mesleki gücünü kullanarak yanıltıcı bilirkişi raporu hazırlattığını ve anlaştığı bilirkişi heyetinin normalin neredeyse iki katı, yaklaşık 90 bin lira masraf çıkardığını kaydederek, "Yapılar kontrol edilerek teslim alındı. İftira atılmaktadır" dedi. 

Erdoğan Yapık/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde