Hadise: Mehmet Dinçerler takıları istedi

Hadise: Mehmet Dinçerler takıları istedi

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanıyor! Hadise'nin açtığı boşanma davasının detayları ortaya çıktı.

Hadise: Mehmet Dinçerler takıları istedi
16px
24px
16.09.2022 05:06
ABONE OLgoogle

Hadise, 4 aylık eşi Mehmet Dinçerler'e Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Anlaşmalı boşanmak isteyen Hadise dilekçesinde, Dinçerler'in sanat hayatını kısıtladığını, bu durumun baskıya dönüştüğünü belirtip eşinin düğünde takılan takılar konusunda da kriz çıkardığını öne sürdü.

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta nişanlanmıştı. Çift, 30 Nisan'da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyevine girmişti. Birlikteliklerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikili, krizi aşamadı. Hadise ile Mehmet Dinçerler, 4 aylık evliliklerini bitirme kararı aldı.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Sabah'tan deniz Yusufoğlu'nun haberine göre Hadise avukatı Dr. Hakan Öncel aracılığıyla dün Beykoz 2. Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Mehmet Dinçerler'in anlaşmalı boşanma davasına yanaşmadığı ve takı konusunda kriz çıkardığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Hadise, ''Evlilik Birliğinin Sarsılması" nedeniyle boşanma davası açtı.

SANAT HAYATINI KISITLADI

Avukat Hakan Öncel aracılığıyla mahkemeye sunulan dilekçede, Mehmet Dinçerler'in evlendikten kısa bir süre sonra davranışlarında değişmeler olduğu anlatıldı.

Bu psikolojik baskılar müvekkilim Hadise'yi oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır'' denildi.  Hadise ile Mehmet Dinçer arasında 40 Bin Dolarlık yüzük krizi! Mahkemelik oldular

MEHMET DİNÇERLER TAKILARI İSTEDİ

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in arasındaki uyumsuzluklar kendini belli etmeye başladığında ayrı yaşamaya başladıkları ve evlilikleri fiilen son bulduğu belirtilen dilekçede, ''Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir'' denildi.

Hadise'nin hiçbir maddi manevi tazminat talebinde bulunmazken Mehmet Dinçerler'in düğünde takılan takı ve ziynet eşyalarının kendisine verilmesini istediği ortaya çıktı.

Şarkıcı Hadise sessizliğini bozdu! Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanıyor! Çiçeği burnunda evliler Hadise İle Mehmet Dinçerler'in arasında ipler koptu.

Hadise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim." boşanmayı duyurdu.

MEHMET DİNÇERLER: 'ONU EN ÇOK BEN DESTEKLEDİM'DESTEKLEDİM

Mehmet Dinçerler, konuyla ilgili ilk kez konuştu: "İlişkimiz sürecinde Hadise'nin sanat hayatını en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini en önden gururla izleyip başarılarıyla da onur duyduğuma herkes şahit oldu. Evliliği sonlandırmak ortak görüşümüzdür. Hiçbir talep ve isteğim olmamıştır."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde