Golf sahasında başlayan aşk... Ünlü iş insanı Nihat Özdemir evleniyor

Golf sahasında başlayan aşk... Ünlü iş insanı Nihat Özdemir evleniyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan istifa eden 72 yaşındaki iş insanı Nihat Özdemir, golf oynarken tanıştığı emlakçı Nursel Çökelek ile evlenme hazırlığı yapıyor.

Golf sahasında başlayan aşk... Ünlü iş insanı Nihat Özdemir evleniyor
16px
24px
25.06.2022 21:23
ABONE OLgoogle

Ünlü iş insanı Nihat Özdemir, golf sahalarında tanıştığı Nursel Çökelek ile birlikte… Çökelek’i çocuklarıyla da tanıştıran 72 yaşındaki Özdemir’in, nikah masasına oturmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un köşe yazısında verdiği bilgilere göre, En Zengin 100 Türk listesine bu yıl 7'nci sıradan giren ünlü iş insanı Nihat Özdemir, şu sıralar sosyetede adından sıkça söz ettiriyor.

Ünlü iş insanı Nihat Özdemir, Kemerburgaz'da golf oynarken, gönlünü 50'li yaşlarda olan ve emlak işiyle uğraşan Nursel Çökelek'e kaptırdı.

Fırsat buldukça biraraya gelen ikili aşklarını ölümsüzleştirmek için evlenmeye karar verdiler.

Nihat Özdemir'in gönlünü fetheden Nursel Çökelek'i kızı Ebru Özdemir ve oğlu Batuhan Özdemir ile de tanıştırdı. Ünlü iş insanının çocuklarının da bu evliliğe onay verdiği belirtildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde