Galatasaray transfer listesi belli oldu! İşte kadroya katılacak dünya yıldızları

Galatasaray transfer listesi belli oldu! İşte kadroya katılacak dünya yıldızları

23.şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, yeni sezon kadrosunu da şimdiden belirlemek istiyor. Gelecek yıl ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Galatasaray yönetimi takıma yeni yıldızlar kazandırmak istiyor. Peki Galatasaray’ın transfer listesinde hangi yıldızlar var?

Galatasaray transfer listesi belli oldu! İşte kadroya katılacak dünya yıldızları
16px
24px
05.06.2023 18:37
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü deplasmanında 23.şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, dün Fenerbahçe derbisinin ardından kupasına da kavuşmuş oldu. Galatasaray’da yeni sezon için transfer listesi de hazır! Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek Galatasaray, takımı güçlendirerek Devler Ligi’nde başarı olmak istiyor! Galatasaray yönetimi bu hedefle yola çıkarak takıma yeni yıldızlar kazandırma peşinde. Peki Galatasaray transfer listesi nedir? Galatasaray yıldız transfer adayı hangi oyuncular?

CİMBOM SEZONU ERKEN AÇIYOR

2022-2023 sezonunu en yakın takipçisi Fenerbahçen’nin 8 puan önünde şampiyon tamamlayan sarı kırmızılı ekip yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. Geçen sezon Avrupa Kupalarına katılamama dezavantajına rağmen oldukça iddialı bir ekip kuran yönetim bu sezon Şampiyonlar Ligine katılma ihtimalini iyi değerlendirmek istiyor. Galatasaray yeni sezonda Şampiyonlar ligine katılabilmek için toplamda 3 ön eleme oynayacak. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için ilk olarak 25-26 Temmuz'da sahaya çıkacak. Bu sebeple yönetim transfer konusunda elini çabuk tutmak istiyor.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Kadroya katılması düşünülen yıldız isimlerle temas kurmaya başlayan yönetimin gündeminde ilk olarak Chelsea’de forma giyen Kante bulunuyor. 32 yaşındaki dünya yıldızının transferinde mutlu sona ulaşılması için büyük çaba harcanıyor. Geçtiğimiz hafta Londra'ya giden Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un N'Golo Kante ve menajeriyle bir araya geldiği öğrenildi. Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği bir diğer isim de Leicester City ile sözleşmesi sona eren Youri Tielemans. 26 yaşındaki futbolcu İngiliz ekibinde yıllık 2 milyon 100 bin Euro maaş alıyordu. Belçikalı yıldızın yeni kulübünden 4 yıllık sözleşme, 3-4 milyon Euro aralığında bir maaş ve imza parası istediği öğrenildi. Premier Lig'de 5 sezondur top koşturan Youri Tielemans'ın serbest olması nedeniyle diğer büyük liglerden de birçok talibi bulunuyor.

KARAR FİNALDEN SONRA NETLEŞECEK

Listede bulunan diğer isim Inter ile sözleşmesi sona eren Stefan de Vrij. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, 31 yaşındaki stoper için Fenerbahçe ve Galatasaray çalışmalarını sürdürüyor. Deneyimli stoper, bu sezon Inter formasıyla 38 resmi karşılaşmada sahaya çıktı. Kariyer planları konusunda DAZN'a konuşan Hollandalı yıldız "Inter'de devam etme ihtimalim var. Şampiyonlar Ligi finalinden sonra her şey netliğe kavuşacak. Sezon sonunda size her şey açıklayacağım" dedi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde