Formula 1'deki tek Türk marka olan Bitci, İstanbul Park'a hazır

Formula 1'deki tek Türk marka olan Bitci, İstanbul Park'a hazır

Formula-1 tutkunları, organizasyon takvimindeki Türkiye sürprizini konuşuyor. Formula-1 yönetimi, bu sezon Kanada yarışlarının takvimden çıkarıldığını, yerine Türkiye’nin eklendiğini duyurdu.

Formula 1'deki tek Türk marka olan Bitci, İstanbul Park'a hazır
16px
24px
29.04.2021 09:31
ABONE OLgoogle

Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonu Formula-1, bu yılki yarış takviminde sürpriz denebilecek bir değişikliğe gitti. Yarışların Kanada ayağı takvimden çıkarılırken, yerine Türkiye eklendi. Böylece Formula-1 heyecanı, bir kez daha İstanbul Park’a geri dönmüş oldu.

11-12-13 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde gerçekleştirilecek organizasyonda tüm dünyanın gözü yeniden İstanbul’da olacak.  Formula 1, yeniden İstanbul Park'a dönüyor! Takvim belli oldu

Geçtiğimiz haftalarda McLaren Racing ile tüm dünyada ses getiren bir iş birliğine imza atan ve böylece Formula 1’in tek Türk markası olan Bitci Teknoloji şirketlerinden Bitci.com da bu organizasyona ilk kez ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyor.

PREMIER LİG’DE BİTCİ RÜZGARI

“Yerli ve milli bir Türk markası olarak Formula-1’de olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diyen Bitci Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan, “Bitci Teknoloji olarak motor sporlarından basketbola ve futbola kadar sporun her branşına destek vermeyi amaçlıyoruz. Yurtiçinde Türkiye Basketbol Federasyonu, Karşıyaka Spor Kulubü, Eskişehirspor ve Ankaragücü ile başarılı token projeleri geliştirdik. Bu projeler sayesinde Türk sporunu ciddi bir maddi destek sağladık. Bunların yanında yurtdışında da Avrupa futbolunun köklü kulüplerinden Glasgow Rangers ve Real Betis’le yaptığımız iş birliğinin ardından şimdi de futbolun beşiği diye adlandırılan Premier Lig’de “Bitci rüzgarı” estirmek için gün sayıyoruz.” diye konuştu.

TÜRK BLOCKCHAIN’İNİ DÜNYAYA İHRAÇ EDİYORUZ

Onur Altan Tan sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünyanın en çok takip edilen spor organizasyonlarından biri olan Formula 1’de ülkemizi temsil ediyor olmak bizim için gurur verici. Başta McLaren Racing, Glasgow Rangers ve Real Betis ve şimdi de Premier Lig olmak üzere, küresel arenada hayata geçirdiğimiz her yeni anlaşma, Türk blockchain’ini yurt dışına ihraç etmek ve ülkemize döviz kazandırmak anlamına geliyor.”

MCLAREN İÇİN ÖZEL BİR FAN TOKEN PROJESİ

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda Formula 1 tarihinin en başarılı takımları arasında yer alan ve bu dev organizasyonunun efsaneleri arasına giren İngiliz McLaren Racing, blockchain teknolojilerinin geliştirilmesi için Bitci Teknoloji’yi seçmişti.

Bu işbirliği kapsamında Bitci Teknoloji, McLaren Formula 1 Takımı için özel bir fan token projesi yürütüyor. Söz konusu token projesi, Bitci Teknoloji bünyesindeki Türk mühendis ve yazılımcılar tarafından geliştirilen; Türkiye’nin ilk yerli blockchain platformu Bitci Chain üzerinde çalışacak.

Tüm bunlara ek olarak, Formula 1’in Türkiye’de düzenlenecek olmasının en önemli etkilerinden biri de ülkemiz için eşsiz bir tanıtım fırsatı sunması… McLaren ile anlaşmamızın üzerinden geçen bu kısa süre içinde McLaren efsanesini İstanbul’da ağırlayacak ve tüm Formula 1 tutkunlarına “İstanbul’dan merhaba” diyecek olmak bizler için gurur ve mutluluk kaynağı.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde