Fatih Terim'den Ali Koç'a 'sicili bozuk' yanıtı: Değmeyeceğine karar verdim

Fatih Terim'den Ali Koç'a 'sicili bozuk' yanıtı: Değmeyeceğine karar verdim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'sicili bozuk' açıklamalarına cevap verdi

Fatih Terim'den Ali Koç'a 'sicili bozuk' yanıtı: Değmeyeceğine karar verdim
16px
24px
25.09.2019 10:28
ABONE OLgoogle

Terim, “Ali Koç'un açıklamalarına İstanbul'da bakıp değerse cevap vereceğimi söylemiştim. Baktım, değmeyeceğine karar verdim. O nedenle cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim” dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 6.hafta oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi yaşanan polemikler devam ederken sarı-kırmızılı takımın teknik Direktörü Fatih Terim, bu sabahki antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'sicili bozuk' açıklamalarına yanıt veren Terim, şu ifadeleri kullandı: Ali Koç'tan Fatih Terim'e şok sözler: Bu kadar sicili bozuk insan...

“Ali Koç'un açıklamalarına İstanbul'da bakıp değerse cevap vereceğimi söylemiştim. Baktım, değmeyeceğine karar verdim. O nedenle cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim”

KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fatih Terim için "Nasıl oluyor da bir insanın sicili bu kadar bozuk olabiliyor. Hem futbol hayatında hem de antrenörlük hayatında nasıl oluyor da bu kadar çok ceza alabiliyor. Niye başka hocalar bu kadar ceza almıyor" şeklinde konuşmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde