Patronlar Dünyası
Geri

Fatih Altaylı: Kerem Kınık efendi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı Kızılay Başkanı Kerem Kınık sosyal medyadan "Kerem Kınık Efendi. Seni unutmadım merak etme. Sende ar yoksa bende de unutmak yok" diye yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Fatih Altaylı: Kerem Kınık efendi
Haberler / Medya
18 Mart 2023 Cumartesi 14:51
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Whatsapp'tan gönder
Whatsapp

Deprem sonrasında eleştirilerin odağı olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'la ilgili eleştirier bitmiyor. Daha önce eleştiren Fatih Altaylı, bu kez de Kerem Kınık'ın sosyal medya paylaşımını alıntılayarak "Kerem Kınık Efendi. Seni unutmadım merak etme. Sende ar yoksa bende de unutmak yok" dedi."
Fatih Altaylı daha önce de Kerem Kınık'a şu ifadeleri kullanmıştı:
"Kerem Kınık. Laf ebeliği ile üste çıkmaya çalışma. Senin nasıl biri olduğunu tüm ülke gördü. Yakınlarına çoklar sağlayan tipik bir nepotiksin. Araziye uy da utanma duygun barmış gibi yap. Kavga edersen sahiplerin seni biraz daha görevde tutarlar zannediyorsun. Yanılıyorsun koçum."

Kerem Kınık'ın bu kadar eleştirilmesinin nedeni deprem olduktan sonra Kızılay'ın çadır satması oldu. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, bölgedeki depremzedelerin çadır ihtiyacını ‘bedelsiz’ sağlaması gereken Kızılay’ın, deposundaki çadırları depremin ilk haftasında 46 Milyon TL'ye  Ahbap Derneği’ne ve Türk Eczacıları Birliği’ne sattığı ortaya çıkmıştı.
 

patronlardunyasi.com

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
PATRONLAR EKONOMİ FİNANS GÜNDEM DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MEDYA TEKSTİL İŞTE BAŞARANLAR AKTÜEL OTOMOBİL LUX
Patronlar Dünyası uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2023 Patronlar Dünyası