Fatih Altaylı: Helal olsun Ali Koç'a...

Fatih Altaylı: Helal olsun Ali Koç'a...

'Fenerbahçe’yi şampiyon yapamadı belki ama o koltuğa çok yakıştı'

Fatih Altaylı: Helal olsun Ali Koç'a...
16px
24px
05.06.2021 10:20
ABONE OLgoogle

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un basın toplantısı sırasında eşinden gelen telefonu açtığını belirterek "Bir telefonu açarak bu kadar önemli bir mesaj vermek. Helal olsun Ali Koç’a. Fenerbahçe’yi şampiyon yapamadı belki ama o koltuğa çok yakıştı" dedi.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, 'Ali Koç'tan müthiş bir mesaj' başlığıyla yayımlanan yazısında son günlerde en çok hoşuna giden olayın müsebbibinin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç olduğunu söyledi.

"Birkaç gün önce spor basını ile yaptığı sohbet toplantısı sırasında Ali Bey’in cep telefonu çalmış. Ali Koç ekrana baktıktan sonra 'Bunu açmam lazım. Karım arıyor' demiş ve telefonu açıp konuşmaya başlamış. Bu kadar tatlı, bu kadar insani bir şey son zamanlarda göremedim ne yazık ki" diyen Altaylı, şöyle devam etti:

"O kadar çok mesaj var ki içinde. Bir erkeğin ne kadar güçlü olursa olsun eşine nasıl yaklaşması gerektiğini gösteren, kadının önemini vurgulayan, aileyi önceleyen, hiçbir şeyin aileden ve eşten daha önemli olamayacağını anlatan müthiş bir tutum.

'Fenerbahçe’yi şampiyon yapamadı belki ama o koltuğa çok yakıştı'

Telefonun 'Hayır' tuşuna basıp sonra 'Kusura bakma basın toplantısındaydım açamadım' demek yerine toplantının orta yerinde telefonu açıp eşiyle konuşmak çok önemli. Belki evde çok hayati bir durum var, belki de sadece eve gelirken limon al diyecek. Bir telefonu açarak bu kadar önemli bir mesaj vermek. Helal olsun Ali Koç’a. Fenerbahçe’yi şampiyon yapamadı belki ama o koltuğa çok yakıştı."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde