Fanatik Fenerbahçeli Murat Ülker nasıl Trabzonspor forması giydi?

Fanatik Fenerbahçeli Murat Ülker nasıl Trabzonspor forması giydi?

Fenerbahçeliliğiyle tanınan, bir dönem adı bu kulübün başkan adayı olarak da geçen Murat Ülker'in Trabzonspor forması giymesi şaşırttı.

Fanatik Fenerbahçeli Murat Ülker nasıl Trabzonspor forması giydi?
16px
24px
02.09.2022 17:15
ABONE OLgoogle

Fenerbahçeliliğiyle tanınan, Fenerbahçe Stadı'nın isim sponsoru olan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Pladis Başkanı Murat Ülker, Trabzonspor forması giydi.

Murat Ülker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bugün Yıldız Holding’de Ali Ülker ve İbrahim Taşkın ile birlikte 2021-2022 Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Trabzonspor Kulübü’nün Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu ağırladık. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederim.

Ben rengimi belli etmekten yanayım fark ettiğiniz üzere ama tabii ki 2022-2023 sezonunda ülkemizi UEFA Europa League’de temsil edecek olan #Trabzonspor’a başarılar diliyorum"
diye yazdı.

İŞTE MURAT ÜLKER'İN PAYLAŞIMI

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
 
 
 
 
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Murat U?lker (@mu_ulker)'in paylaştığı bir gönderi

ÜLKER, DAHA ÖNCE DE HOLDİNG BİNASINA TRABZONSPOR BAYRAĞI ASMIŞTI

Murat Ülker, Yıldız Holding'e Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un bayrağının asılma hikayesini Dünya gazetesi yazarı Vahap Munyar anlatmıştı.

Munyar'ın köşesinde yer alan konuyla ilgili bölüm şöyle:

Murat Ülker’in fanatik düzeyde Fenerbahçeli olduğunu bilenler, Trabzonspor’un şampiyonluğunun kesinleştiği günlerde Yıldız Holding’in Çamlıca’daki merkezine asılan dev Trabzonspor bayrağını görünce sordu:

- Trabzonspor bayrağının Yıldız Holding’in merkezine asılmasında kim etkili oldu acaba?

Bu sorunun yanıtını geçen hafta basınla sohbet buluşması yapan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ile Başkan Yardımcısı ve CEO Mehmet Tütüncü verdi:

-İbrahim Bey (Taşkın) fırsatı kaçırmadı. Trabzonspor’un Süper Lig Şampiyonluğu’nu garantilediği anda dev bayrağı hazırlattı ve Holdingin merkez binasının dışına astırdı.

Yıldız Holding’in Trabzon doğumlu Hukuk İşleri Genel Müdürü İbrahim Taşkın’la İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 70’inci kuruluş yıldönümü gecesinde karşılaştım:

- Yıldız Holding’te Trabzonspor bayrağının asılı olduğu günlerden bir görüntüyü Mehmet Tütüncü’den istedim, göndermedi. Fotoğrafı gazetede yayınlamak istiyorum.

İbrahim Taşkın, hemen cep telefonunda görüntüyü bulup gönderdi:

- Trabzonspor bayrağı Yıldız Holding merkez binasında 1 ay asılı kaldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde