Erdoğan ile Biden 48 dakika baş başa görüştü

Erdoğan ile Biden 48 dakika baş başa görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın NATO Zirvesi kapsamındaki görüşmesi başladı.

Erdoğan ile Biden 48 dakika baş başa görüştü
16px
24px
14.06.2021 16:33
ABONE OLgoogle

ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la gerçekleştirdikleri ikili görüşmenin ardından "Erdoğan ile çok iyi bir görüşme yaptık" dedi. 

NATO Liderler Zirvesi kapsamında Brüksel'de bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Biden, önce baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. İki liderin 48 dakika süren ilk görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeye geçildi. 

Belçika'nın başkenti Brüksel’de NATO Liderler Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden, bir araya geldi.

İki liderin saat 19.00'da başlayan görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşti. Erdoğan ile Biden'ın baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeye geçildi.

Erdoğan ve Biden'ın görüşmesine dair ilk görüntüler Cumhurbaşkanlığı'nın Twitter hesabından paylaşıldı.

İki liderin baş başa görüşmesinin ardından gerçekleşen Türkiye ve ABD heyetleri arasındaki görüşme sona erdi. Görüşmeyle ilgili ilk yorum ABD Başkanı Biden'dan geldi. Türkiye ile ABD arasındaki ikili heyet görüşmelerini çeken kameramana yönelen Biden,  "Çok iyi bir görüşme gerçekleştirdik"  dedi.

?Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden arasında baş başa ve heyetler arası görüşmeler toplamda yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde