Erdoğan: Kısıtlamalara uyulmazsa ilave tedbirler alabiliriz

Erdoğan: Kısıtlamalara uyulmazsa ilave tedbirler alabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19’la mücadele kapsamında uygulamaya konulan kısıtlamalara uyulmazsa ilave tedbirler alacaklarını söyledi.

Erdoğan: Kısıtlamalara uyulmazsa ilave tedbirler alabiliriz
16px
24px
22.11.2020 11:47
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP’nin beş il kongresine videokonferans yöntemiyle katılarak konuşan Erdoğan şunları söyledi:

 “Milletimiz, temizlik, maske ve mesafe kuralları ile bu tedbirlere hassasiyetle riayet ederse inşallah birkaç hafta içinde salgın grafiğini yeniden aşağı çevirmeyi başaracağız. Aksi takdirde sınırlamalara devam etmek hatta belki ilave tedbirler almak durumuyla karşı karşıya gelebiliriz.”

Erdoğan, isim vermeden Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın ve Cemil Çiçek’in açıklamalarına da değindi: “Bizimle asla ilgisi olmayan açıklamalarla reformlar bahane edilerek yeni bir fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimsenin şahsi ifadeleri cumhurbaşkanıyla, hükümetle ilişkili hale getirilemez. Bizim ne dediğimiz bellidir ve istikametimizde değişiklik yoktur. “

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

*Kobani katilleri Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları tarafından asla savunulamaz. Gezi eylemlerini organize edenlerin savunucusu olamayız. Gezi olaylarının finansörlüğünü yapan ve bunlarla ilgili içeride olan .. bunların savunucusu olmadık; bundan sonra da olmayız. Gezi olayının finansörüyle Kavalalarla birlikte olamayız. Kobani’yi unutamayız.

*İktidar partisi olarak hatalarımız, eksiklerimiz olmuştur.Ancak samimiyetimizi kimse sorgulayamaz.

*AB’ye bize verdiğiniz sözleri tutun çağrısı yapıyorum. ABD’ye de aynı çağrıyı yapıyorum.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde