Emir Sarıgül'le Sibel Can aylar sonra birlikte görüntülendi!

Emir Sarıgül'le Sibel Can aylar sonra birlikte görüntülendi!

Yaz aylarında birlikte çıktıkları tekne turu ile magazin gündemine bomba gibi gelen Sibel Can ve Emir Sarıgül, haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı. İşte o görüntüler...

Emir Sarıgül'le Sibel Can aylar sonra birlikte görüntülendi!
16px
24px
26.10.2021 07:41
ABONE OLgoogle

Yıllardır aşklarını gözlerden uzak yaşayan Sibel Can ile Emir Sarıgül aylar sonra ilk kez ve yeniden tv100 tarafından görüntülendi. Ünlü şarkıcı Sibel Can ile Emir Sarıgül, 6 yıldır gözlerden uzak bir beraberlik yaşıyor. Ünlü çift, bir restoranda yemek yerken kameralara yansıdı. 

Emir Sarıgül ile Sibel Can, yaz aylarında özel yatla mavi tura çıktı. Çıktıkları mavi turda ilk kez birlikte görüntülenen çiftin fotoğraflarının basına sızmasının ardından Emir Sarıgül ile Sibel Can haklarında çıkan aşk dedikoduları kesin bir dille yalanlamıştı.

BUKET AYDIN'LA BARIŞMIŞTI

Buket Aydın'la ilişkisini o dönem sonlandıran Emir Sarıgül, bir süre sonra Aydın'la da barıştı.

KAMERALARA YANSIDI

Sibel Can ve Emir Sarıgül aynı araçla İstanbul'daki bir restorana gitti, arkadaşlarıyla buluştu, yemek yedi. Yemekte Sibel Can'ın çok keyifli olduğu gözlerden kaçmadı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde