Emir Sarıgül'le Sibel Can aşk mı yaşıyor! İşte ilk açıklama

Emir Sarıgül'le Sibel Can aşk mı yaşıyor! İşte ilk açıklama

Sibel Can, siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le birlikte olduğu yönünde çıkan haberlere ilk kez yanıt verdi.

Emir Sarıgül'le Sibel Can aşk mı yaşıyor! İşte ilk açıklama
16px
24px
13.05.2021 13:17
ABONE OLgoogle

Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın, Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’le adı aşk dedikodularına karışmıştı.

2.Sayfa'nın haberine göre Sibel Can, bayram tatili için soluğu Bodrum’da aldı. Buket Aydın’dan yeni ayrılan Emir Sarıgül’ün teknesinde yaz sezonunu açtı. Demir attıkları koyda çevredeki tekneler tarafından görülen ikili, deniz ve güneşin keyfini çıkardı.

O dönemde Altınbaş Holding'in veliahtı Fatoş Sarıgül’le evli olan Emir Sarıgül ile Sibel Can’ın Fransız Alpleri’nde kayak tatil yaptığı da iddialar arasındaydı.

Sarıgül’ün 7 yıllık eşinden boşandıktan hemen sonra Sibel Can ile nikah masasına oturacakları dedikodusu yayılmışken, Emir Sarıgül ile Buket Aydın’ın aşkı fotoğraflarla kanıtlandı. 

SİBEL CAN İLK KEZ KONUŞTU!

‘Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü canlı yayına katılan Sibel Can, geçtiğimiz yıl hakkında çıkan aşk dedikodularına şöyle cevap verdi:

“Böyle bir durum söz konusu değil. Mustafa Sarıgül çok sevdiğim ve değerli bir insan. Bu iddiaya cevap vermek bile son derece yanlış.”

EMİR SARIGÜL DE KONUŞTU: SADECE BUKET HANIMLA BİRLİKTELİĞİM OLDU

Hakkında çıkan aşk haberlerinin ardından Taze Magazin'e açıklama yapan Emir Sarıgül, iddiayı yalanlayarak şunları söyledi: "Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket (Aydın) hanım ile birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak için bilinçli çıkartılan haberler.. Onları Allah'a havale ediyorum."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde