Emina Jahovic’ten aşk itirafı: Olsa, yanımda olurdu

Emina Jahovic’ten aşk itirafı: Olsa, yanımda olurdu

Emina Jahovic, kreatif direktör Ljubomir Dorontic ile aşk yaşadığı ve onunla Maldivler’de tatil yaptığı iddiasına yanıt verdi: “Olsa, yanımda olurdu değil mi?”

Emina Jahovic’ten aşk itirafı: Olsa, yanımda olurdu
16px
24px
25.05.2023 06:25
ABONE OLgoogle

Emina Jahovic, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Toplantıya yetişmeye çalıştığını söyleyen Jahovic’e bayram tatilini Ljubomir Dorontic’le Maldivler’de geçirdiği iddiası soruldu. “Efendim?” diyerek kahkaha atan şarkıcı, “Çok tatlısınız, kolay gelsin. Anlamadım ama ne söylüyorsunuz ne konuşuyorsunuz? Benim haberim yok” diye konuştu. Çıkan haberleri yalanlayan Jahovic, “Olsa yanımda olurdu değil mi?” dedi.

YAMAN İÇİN ERKEN

Emina Jahovic’e eski eşi Mustafa Sandal’ın oğulları Yaman için açtığı ayakkabı mağazası da soruldu. “Ayakkabıları Yaman tasarlamıyor. Girişimcilik için bir adım attı sadece. Bakalım nasıl olacak. Benim şahsi fikrim; biraz erken” diyen Jahovic, mağazayı henüz ziyaret etmediğini söyledi: “Ama tabii ki gidip ziyaret etmeyi düşünüyorum. Oğlum annesinden her türlü desteği görecek.”

O ZAMAN ÇOK KÜÇÜKTÜM

Geçmişte dizilerde rol alan Emina Jahovic, “Yeniden ekranlarda olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “O zaman çok küçüktüm. Türkiye’ye yeni gelmiştim. Türkçe de bilmiyordum ve zorlanıyordum. Güzel bir şey olursa belki yaparım” yanıtını verdi.

Patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde