Ekrem İmamoğlu: 100 günde 200 Bin kişi iş başvurusu yaptı

Ekrem İmamoğlu: 100 günde 200 Bin kişi iş başvurusu yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, işsizlikle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu: 100 günde 200 Bin kişi iş başvurusu yaptı
16px
24px
08.10.2019 04:54
ABONE OLgoogle

İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat adlı programa katılan Ekrem İmamoğlu, değerlendirmelerde bulundu. İBB’ye gelen iş başvuruları ile ilgili açıklamalar da yapan İmamoğlu, 100 gün içinde İBB’ye 200 bin kişinin başvuruda bulunduğunu belirtti.

İnsan kaynakları havuzu oluşturduklarını da belirten İmamoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyacı olduğu taktirde yarattıkları havuzdan, uygun işçileri bulacaklarını belirtti.

İmamoğlu ayrıca bu kişilerin İstanbul’daki iş verenlerle entegrasyon sağlayarak doğru işi bulma konusunda önderlik yapacaklarını ifade etti. Bunu da bölgesel istihdam ofisleri ile yapacaklarını söyledi.

Küçükçekmece’de kurulduğunu, Kartal’da ise hazırlığının bittiğini ifade eden İmamoğlu, bölgesel istihdam ofislerinin sayısını 10’a çıkartmak istediklerini belirtti.

“PARTİZANLIK YOK”

İnsanlara adalet sözü verdiğini söyleyen İmamoğlu, karma insan yapısını gördüğünde kendi ailesi ve bu vatanın yansımasını gördüğünü ifade ederek, belediyeden partizanlığı söküp atacağını belirtti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde