Ebru Akel ile Ethem Sancak'ın oğlu Özer Sancak tek celsede boşandı

Ebru Akel ile Ethem Sancak'ın oğlu Özer Sancak tek celsede boşandı

Ünlü sunucu Ebru Akel ile 2012 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Özer Sancak, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı

Ebru Akel ile Ethem Sancak'ın oğlu Özer Sancak tek celsede boşandı
16px
24px
15.07.2020 11:35
ABONE OLgoogle

Ünlü sunucu Ebru Akel ile 2012 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Özer Sancak, evliliklerini bitirdi.

2012 yılında Hotel Les Ottomans’da yapılan görkemli bir düğünle evlenen çift hakkında daha önce de bu yönde duyumlar çımıştı. 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelen, ancak evliliklerine yeni bir şans veren Akel ile Sancak, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre anlaşmalı olarak ayrılan çift, birbirlerinden hiçbir şey talep etmedi.

Akel ile Sancak'ın 7 yaşındaki oğulları Eren'in velayeti anneye verildi.

DÜĞÜNDE EVLİLİK SÖZLEŞMESİ KRİZİ ÇIKMIŞTI

Ebru Akel ile işadamı Özer Sancak, 2012 yılında Les Ottomans Hotel’de düzenlenen bir törenle hayatını birleştirmişti. Ancak iddialara göre bu beraberliğe en başından beri karşı çıkan Sancak ailesi, yaşanan evlilik sözleşmesi krizinden sonra Akel ile aralarındaki ipleri tamamen kopardı.

Magazin kulislerinde, damadın babası iş adamı Ethem Sancak’ın evlilik sözleşmesi talebinde bulunduğu, ünlü sunucunun ise bunu kendisine yapılmış bir hakaret sayarak tepki gösterdiği konuşulmuştu. Akel’in ısrar edilmesi durumunda düğünü iptal edeceğini söylemesinin bardağı taşırdığı ve bu son söz üzerine damadın ailesinin törene katılmadığı da çok konuşulmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde