Didem Ciner, Bloomberg'in patronu Michael Bloomberg ile görüştü

Didem Ciner, Bloomberg'in patronu Michael Bloomberg ile görüştü

Bloomberg HT Kurucusu Didem Ciner, Bloomberg LP Kurucusu ve CEO'su Michael Bloomberg ile New York'ta Bloomberg binasında görüştü.

Didem Ciner, Bloomberg'in patronu Michael Bloomberg ile görüştü
16px
24px
27.05.2022 17:03
ABONE OLgoogle

Görüşmede medya teknolojileri ve küresel ve bölgesel ekonomik gelişmeler ele alındı.

Bloomberg HT Kurucusu Didem Ciner, New York'ta Bloomberg LP binasını ziyaret etti.

Ciner, ziyaretinde Bloomberg'in Kurucusu ve CEO'su milyarder iş insanı Michael Bloomberg ile bir araya geldi. Ciner ve Bloomberg görüşmesinde medya teknolojilerindeki son gelişmeler ele alındı.

Görüşmede küresel ve bölgesel ekonomide yaşananlar da gündemde yer aldı. İkilinin görüşmesine Bloomberg Media CEO'su Scott Havens da katıldı. Bloomberg-Ciner Medya işbirliği uzatıldı!

Bloomberg yetkilileri Didem Ciner'e Bloomberg binasında farklı departmanlar ve işleyiş ile ilgili bilgi verdi. Ciner'e Bloomberg News Küresel İşbirlikleri Direktörü Ted Fine eşlik ederken; Ciner, Bloomberg Teknikten Sorumlu Küresel Direktörü Roman Mackiewizc ve Televizyon Operasyonlarından Sorumlu Küresel Direktörü Al Mayers ile de bir araya geldi.

Dünyanın önde gelen finansal haber kuruluşlarından Bloomberg ile Türkiye’nin en önemli yayın gruplarından Ciner Medya Grubu arasında 27 Ocak 2010'da başlayan işbirliği 2025 yılına kadar uzatılmıştı.

Bloomberg Medya Grubu, 120 ülkede 2.700'den fazla basın mensubunu istihdam etmekte ve 60'tan fazla ülkede 1.000'den fazla istasyondan günde 5.000'in üzerinde haber üretmektedir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde