Defne Samyeli'nin sürpriz aşkı; Serdar Bilgili'yle gizlice...

Defne Samyeli'nin sürpriz aşkı; Serdar Bilgili'yle gizlice...

Defne Samyeli ile komedyen Cem Yılmaz 1.5 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl bitirmişti.

Defne Samyeli'nin sürpriz aşkı; Serdar Bilgili'yle gizlice...
16px
24px
11.09.2020 05:19
ABONE OLgoogle

Cem Yılmaz ayrılıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı, bu süreçte Defne Samyeli, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya magazin gündeminden düşmedi. Sosyal medyada uzun bir süre gündem oldular. Cem Yılmaz tarafından ihanete uğrayan Defne Samyeli'nin geçen ay Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile yakınlaştığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Defne Samyeli ile komedyen Cem Yılmaz 1.5 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl bitirmişti. Cem Yılmaz ayrılıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı, bu süreçte Defne Samyeli, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya magazin gündeminden düşmedi. Sosyal medyada uzun bir süre gündem oldular. Cem Yılmaz tarafından ihanete uğrayan Defne Samyeli'nin geçen ay Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile yakınlaştığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Defne Samyeli - Serdar Bilgili aşkı başlamadan bitti  Cem Yılmaz tarafından ihanete uğrayan Defne Samyeli'nin geçen ay Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile yakınlaştığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Televizyonculukla başlayan kariyerine şarkıcılıkla devam eden Samyeli de, Bilgili de (eski ilişkilerinde de olduğu gibi) bir yorum yapmayınca aşk haberi muallakta kalmıştı. Doğrusunu yine benden öğrenin: Magazin medyası ilişkiyi bitirmiş: Defne Samyeli ve Serdar Bilgili neden ayrıldı?

Aşk bacayı sarmış. Çifte yakın bir kaynaktan, çiçeği burnunda aşıkların gözlerden uzak olmak için Bilgili'nin teknesinde vakit geçirdiğini öğrendim. Önce Bozburun'da, ardından da Göcek'te baş başa tatil yapan aşıklar, hafta sonu İstanbul'a dönmüşler.

Bu arada kaynağım, bu aşkın tahminlerden de uzun sürebileceğini söyledi. Bakalım ne zaman aşklarını ifşa edip el ele arzı endam eylemeye başlayacaklar.

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde