Defne Samyeli’ne büyük şok! Ev sahibi Yusuf Araz ile davalık olmuştu…

Defne Samyeli’ne büyük şok! Ev sahibi Yusuf Araz ile davalık olmuştu…

Defne Samyeli, 1,5 yıl kira ödemediği iddiasıyla ev sahibi Yusuf Araz ile davalık olmuştu. Yusuf Araz, avukatı Iyaz Çimen aracılığıyla tahliye davası açmıştı.

Defne Samyeli’ne büyük şok! Ev sahibi Yusuf Araz ile davalık olmuştu…
16px
24px
17.07.2020 08:20
ABONE OLgoogle

Defne Samyeli ise itibarının zedelendiğini söyleyip 50 bin liralık manevi tazminat davası açıp ev sahibinin açıklamaları sonrası huzurunun bozulduğunu belirtip suç duyurusunda bulundu. Defne Samyeli’nin şikayeti sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturmada savcılık, geçtiğimiz günlerde takipsizlik kararı verdi.

Defne Samyeli, 1,5 yıl kira ödemediği iddiasıyla ev sahibi Yusuf Araz ile davalık olmuştu. 

Araz, avukatı Iyaz Çimen aracılığıyla tahliye davası açmıştı.

Samyeli ise itibarının zedelendiğini söyleyip 50 bin liralık manevi tazminat davası açıp ev sahibinin açıklamaları sonrası huzurunun bozulduğunu belirtip suç duyurusunda bulundu. Defne Samyeli ile ev sahibi arasında 2. raunt: Bana şantaj yaptı

HAKARET VE TEHDİT YOK

SAMYELİ'NİN şikayeti sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yürütülen soruşturmada savcılık, geçtiğimiz günlerde takipsizlik kararı verdi.  Defne Samyeli ve ev sahibi arasındaki kira gerilimi sürüyor Verilen kararda ikili arasında uyuşmazlıkla ilgili bir husumet olduğu belirtilip Araz'ın açıklamalarında hakaret ve tehdit olmadığı gibi huzur ve sükunun bozulmasının da mümkün olmadığı kaydedildi.

Dilek Yaman/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde