Cumhuriyet gazetesinden bir isim daha ayrıldı

Cumhuriyet gazetesinden bir isim daha ayrıldı

"Aykut başta olmak üzere giden arkadaşların geri dönmesini umuyordum ama olmadı"

Cumhuriyet gazetesinden bir isim daha ayrıldı
16px
24px
04.01.2022 13:50
ABONE OLgoogle

Ekonomi yazarı Erdal Sağlam, Cumhuriyet gazetesinden ayrıldığını duyurdu. 

Sağlam Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugünkü yazı Cumhuriyet'teki son yazımdı. Aykut başta olmak üzere giden arkadaşların geri dönmesini umuyordum ama olmadı.. Tüm Cumhuriyet gazetesi çalışanlarına ve okurlarına gösterdikleri yakınlık için çok teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.  Gazeteci Erdal Sağlam: Yüzde 36’yı aşan enflasyonda yön yüzde 50

Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya'nın görevden alınması kararına tepki gösteren Cumhuriyet çalışanları bir açıklama yapmış ve yönetime çağrıda bulunmuşlardı. Alev Coşkun'dan Aykut Küçükkaya'nın yeniden göreve getirilmesi yönünde bir açıklama gelmeyince Yayın Koordinatörü Serkan Ozan, Yazı İşleri editörü Cafer Kurt, muhabir Hazal Ocak, yazar Mustafa Kemal Erdemol ayrıldıklarını duyurmuştu. 18 Aralık tarihinde istifalara yenileri eklenmiş ve portal sorumlu haber müdürü Ozan Alper Yurtoğlu, Görsel Yönetmen Münevver Oskay ve editör Bilal Çelik gazeteden ayrıldıklarını açıklamıştı. Ardından Haber Merkezi Müdürü Murat Hantaş, Yazı İşleri Politika Editörü Alper İzbul, Gece Yazı İşleri Müdürü Ayça Demir ve birinci sayfa editörü Murat Ataş da gazeteye veda etmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde