Cem Yılmaz’dan Çince yanıt: Valla Çincesini bilmiyorum

Cem Yılmaz’dan Çince yanıt: Valla Çincesini bilmiyorum

Farklı ülkelerden iş insanlarıyla bir araya gelen Cem Yılmaz, Çinli oyuncu Jinke Ba’nın sorusunu yanıtlarken mizahı da elden bırakmadı ve Çince olarak “Çincesini bilmiyorum” diyerek izleyicileri gülümsetti.

Cem Yılmaz’dan Çince yanıt: Valla Çincesini bilmiyorum
16px
24px
20.05.2022 12:24
ABONE OLgoogle

Daha önce hem stand-up gösterilerinde hem de Ali Baba ve Yedi Cüceler, GORA gibi sinema filmlerinde kullandığı farklı yabancı dillerdeki repliklerle dikkat çeken Cem Yılmaz, şimdi de yüzü olduğu markanın reklam çekimlerinde Çince konuştu.

Kendi kaleme aldığı senaryoda farklı ülkelerden iş insanlarıyla bir araya gelen Yılmaz, Çinli oyuncu Jinke Ba’nın sorusunu yanıtlarken mizahı da elden bırakmadı ve Çince olarak “Çincesini bilmiyorum” diyerek izleyicileri gülümsetti.

Çince kısa repliğinin hakkını vermek için özel ders de alan Cem Yılmaz, reklam filminin sonunda ünlü şarkı ‘Cancion Del Mariachi’yi Hepsiburada için özel yazdığı sözlerle seslendirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde