Bursa Valiliği, ‘Bakan Yardımcısı restoran açtırdı’ iddiasını yalanladı: Kız isteme yemeği

Bursa Valiliği, ‘Bakan Yardımcısı restoran açtırdı’ iddiasını yalanladı: Kız isteme yemeği

Bir bakan yardımcısının Covid-19 yasaklarına rağmen restoran açtırıp beraberindekilerle yemek yediğine dair iddia üzerine açıklama yapan Bursa Valiliği, mekanda 30 kişinin yemek yediğinin tespit edildiğini, ancak kamu görevlisine rastlanmadığını söyledi.

Bursa Valiliği, ‘Bakan Yardımcısı restoran açtırdı’ iddiasını yalanladı: Kız isteme yemeği
16px
24px
23.11.2020 07:47
ABONE OLgoogle

Bursa Valiliği, bir bakan yardımcısının yasak olmasına rağmen restoran açtırıp beraberindekilerle yemek yediğine dair iddialar üzerine açıklama yaptı. Valilik, restoranda 30 kişinin yemek yediğinin tespit edildiğini ancak bir kamu görevlisine rastlanmadığını söyledi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kız isteme merasimi için yaklaşık 30 kişiye yemek servisi yapılan restoran hakkında işlem başlatıldı.

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, Nilüfer Eker Park'taki bir restoranın yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine ilişkin genelge kapsamı dışında müşterilerine içeride yemek servisi yaptığı yönünde ihbar alındığı belirtildi.

Söz konusu iş yerine uygulama yapıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İş yerinin açık olduğu, yaklaşık 30 kişiye yemek servisi yapıldığı, 2 aile arasında kız isteme merasimi çerçevesinde yemek verildiği, ayrıca dışarıya da paket servisi yapıldığı tespit edilmiş, genelge hükümleri doğrultusunda söz konusu işletme hakkında gerekli işlem tesis edilmiştir. Sosyal medyada iddia edilenlerin aksine işletme içerisinde bir kamu görevlisinin bulunduğuna dair bir tespit yapılamamış, görevlilerimizin de içeriye girmesine yönelik herhangi bir engelleme söz konusu olmamıştır."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde