Burak Elmas'tan maç sonrası açıklama: Ali Koç'a da söyledim...

Burak Elmas'tan maç sonrası açıklama: Ali Koç'a da söyledim...

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri derbi sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas'tan maç sonrası açıklama: Ali Koç'a da söyledim...
16px
24px
21.11.2021 22:55
ABONE OLgoogle

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Nef Stadyumu'ndaki dev mücadelenin ardından sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, maçın hakemi Halil Umut Meler hakkında konuştu.

İşte Burak Elmas'ın sözleri...

"Uzun zamandır sistem değişikliği çabası içindeyiz. MHK seçildiğinde tebrik ettik. Bugün, NEF Stadyumu'nda çok çok çok kötü ve artniyetli bir hakem performansı vardı. Bu hakemin daha önce de burada kötü performansları var. Bir şans verelim dedik, iyi niyetliyiz ya. Oyuncularımıza kart ve kartlar vermek üzerine yoğun çaba sarfeden bir yönetim vardı.

Yarın TFF'den randevu isteyerek TFF'ye gideceğim. Ayrıca bu toplantıda MHK Başkanı'nın da olmasını isteyeceğim. Ayrıca hakemin maç raporunun da paylaşılmasını isteyeceğim. Zaten başka kulüplere el altından rapor veriyorlar."

TFF'ye maçlara gelen üyeleriyle ilgili uyarı yapmak istiyorum. Buraya gelen TFF yetkilisi nasıl davranacağını bilmeyen bir yetkiliydi. Nerede nasıl davranacağını bilmeyen bir yetkiliyi göndermeyin bir daha. Ev sahibi olmayacağız.

Fenerbahçe'nin attığı golden sonra yedek kulübesinin bizim tribünümüze gelmesi hoş değil. Sayın Başkan Ali Koç da takımını uyarır sanırım. Ona da ufak bir serzenişte bulundum.

Biz takımımıza güveniyoruz. Bu işi başaracağız, Galatasaray, devrimle Türk futbolunun öncüsü olacak.

Tek tek kararları söylemeyeceğim. Genel olarak çok çok çok kötü. Galatasaray'ın saha ve seyirci avantajını sergileyecek performansını engelledi.

Bunlar hatadan çıkıp, bir projenin parçası haline geliyor. Hocamıza verdiği kart, verdiği vermediği fauller, verdiği vermediği kartlar... Bizim oyunumuzu etkiledi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Bu hakem, rakibimize de hatalar yaptı. Rakibimize de böyle hatalar olursa yarın oturur onu da konuşuruz.

TFF yetkilisi haddini bilmedi. Daha fazla burada anlatmayayım. Yarın yüz yüze söyleyeceğim. TFF içinde mevcut düzenden rahatsız olmayan, iyi bir düzen olduğunu söyleyen bireyler var. Bu kişilerin stada girmemesi için elimden gelen her şeyi yapacağım."

Biz, ligde hala aynı yarışın içindeyiz. Bir mağlubiyet bizi bu yarıştan koparmaz. Çok genç, çok güvendiğimiz başarılı olacak bir takımımız var. Bu takım en az 5-6 sene beraber oynayacak bir takım. Avrupa'da da tepeye oynayacak bir takım yaratma hedefimiz var. Böyle bir takım için tek maç üzerinden bakış açısı yanlış olur.

Benim en büyük korkum sistemin bizi engellemeye çalışmasıydı. Bazı insanlar bu sistemin değişmesini istemiyor. Çamurdan beslenen arkadaşlar var. Biz bu sistemi değiştireceğiz demiştik. Ya bu sistemi değiştireceğiz ya da bu sistem bizi yiyecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde