Burak Elmas'tan 'Fenerbahçe' açıklaması: Hiçbirimiz düşman değiliz

Burak Elmas'tan 'Fenerbahçe' açıklaması: Hiçbirimiz düşman değiliz

Burak Elmas, "Fenerbahçe ile bir dostluk içerisinde misiniz?" sorusuna "Rekabet ve rakip olmak, düşman olmak anlamına gelmemeli" yanıtını verdi.

Burak Elmas'tan 'Fenerbahçe' açıklaması: Hiçbirimiz düşman değiliz
16px
24px
12.10.2021 11:24
ABONE OLgoogle

Galatasaray Kulübü'nün stadının yeni ismi resmen açıklandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu olarak belirlenen ismin ardından sponsorluk anlaşmasının imzaları, Başkan Burak Elmas ve Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un katıldığı törenle atıldı.

Burak Elmas'ın imza töreninde yaptığı açıklamada, "Seçim sürecinde taraftarımıza söz vermiştik sponsorluklarla ilgili. Adaylık sürecinde yabancı bir şirketle ön anlaşma yapmıştık. Bazı detaylar istediğimiz gibi değildi. Daha sonra Galatasaray ile birlikte olmak isteyenler ile görüştük. Erden Timur, en iyi teklifi sundu. Benim için bu birlikteliğin başka bir anlamı da var. Erden Timur, içimizden biri. Çok iyi bir Galatasaraylı. Hem gönlüyle hem imkanlarıyla hep Galatasaray'ın yanında olmuş bir kişi. Nef markasıyla zaten birçok projeleri olmuş biri" ifadelerini kullandı.

'Hiçbirimiz düşman değiliz'

"Fenerbahçe ile bir dostluk içerisinde misiniz?" sorusuna Elmas, "Bu konuda Türkiye zaten sporun her dalında gelir olarak geriye gidiyor. Çok tedirgin bir dönemdeyiz. Pandemiden çıktık, insanlar stresli. Kişisel tatminler için camiaların birbirleriyle kavga etmemesi ve ortamı germeye katkıda bulunmaması gerekir. Düşmanlığa, kavgaya, gürültüye götürmemesi gerekir. Birbirimizi yenmeye çalışıyoruz ama naklen yayın gelirleri, sponsorları sektöre nasıl getirebiliriz konusunda ortak çalışmak istiyoruz. Dostluk tarifiniz nedir ama hiçbirimiz düşman değil. Bazı konularda anlaşamayız ama anlaşamadığımız konularda da kavga etmek yerine birlikte çalışma irademiz var" yanıtını verdi.

"Beşiktaş başta olmak üzere diğer kulüplerle işbirliği yapılacak mı?" sorusu üzerine de Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Biz hiçbir kulübü diğerinden ayırmıyoruz. Bizim için tüm kulüpler aynı değerde. Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ağaoğlu ve diğer kulüp başkanlarıyla da anlaşıyoruz. Türk futbolu ve kulüplerin menfaatleri için anlaşmaya çalışıyoruz. Biz çok koyu Galatasaraylıyız. Ama koyu Fenerbahçeli, Beşiktaşlı arkadaşlarımız var. Ama biz dostuz. Rekabet ve rakip olmak, düşman olmak anlamına gelmemeli. Biz Galatasaray kazansın diye istesinler istemiyoruz. Ortak payda da buluşmak en önemlisi de insanı sevmek lazım" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde