Bu spekülatörler başarılı olsalardı hepsi Monako’da yat alacaktı!

Bu spekülatörler başarılı olsalardı hepsi Monako’da yat alacaktı!

Halk Bankası'nın kendi hisselerini geri almasına en sert tepki Gelecek Parti sözcüsü Serkan Özcan'dan geldi.

Bu spekülatörler başarılı olsalardı hepsi Monako’da yat alacaktı!
16px
24px
21.09.2022 03:53
ABONE OLgoogle

Halk Bankası hisse senetlerinde bankanın 8.8 milyon lotluk geri alımı tepkilere neden oldu. Söz konusu geri alımın spekülatörü kurtarmak amacıyla yapıldığını öne süren Gelecek Partisi sözcüsü Serkan Özcan sert tepki gösterdi.

Serkan Özcan, tepkisini twitter üzerinden gösterdi. Özcan, “Bu spekülatörler başarılı olsalardı hepsi Monako’da yat alacaktı!” dedi.

İşte Serkan Özcan’ın tepkisi:

Sn.Nebati, göreviniz yatırım ve tasarruf için uygun iklimi yaratmak iken siz finans danışmanlığına giriştiniz! Sonuç finans tarihimizin en büyük borsa skandalı oldu! Bilmediğiniz konularda konuşarak küçük yatırımcının tasarruflarını alenen hiç ettiğinizi düşünüyor musunuz?

-Sebep olduklarınızdan ötürü istifa etmek geliyor mu hiç aklınıza? 3) Bu spekülatörler başarılı olsalardı hepsi Monako’da yat alacaktı! Şimdi tüyü bitmemiş yetimin hakkıyla bunların kurtarılıyor olması sizi ve kadrolarınızı hiç rahatsız etmiyor mu?

-Kamu bankalarının yöneticileri sizlere soruyorum: Hisseleriniz aylardır sürünürken geri alım yapmadınız da manipülatörleri kurtarmak gerekince mi aklınız başınıza geldi? Siyasi saiklerle verilen kredi iddiaları ortadayken şimdi de borsada manipülatörleri mi kurtarıyorsunuz?

-Bürokratlara ve iş dünyasına sesleniyorum: Ekonomi yönetiminin kanunsuz taleplerine direnin. Gerekçelerini size yazılı talimatla vermelerini isteyin. Türkiye bir kabile devleti değildir! Bu ülke sahipsiz değildir!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde