Binance Coin (BNB) için sıradaki hedef

Binance Coin (BNB) için sıradaki hedef

Binance Coin (BNB), kısa vadeli dirençten çıkış yaptı ve yakında uzun vadeli direnci de geçebilir.

Binance Coin (BNB) için sıradaki hedef
16px
24px
16.03.2023 14:09
ABONE OLgoogle

Binance CEO’su CZ, borsanın, Silicon Valley Bank’ten zarar görmediğini açıkladı. Ardından Sektör Kurtarma Fonunda yer alan 1 milyar doları Bitcoin, Ethereum ve BNB’ye dönüştüreceğini açıkladı. Ancak her haber olumlu değildi. Ödeme firması Skrill, Binance ile olan ilişkisini bitirme kararı alınca lider borsa sterlin işlemlerini 22 Mayıs’tan itibaren durdurma kararı aldı.

Haftalık grafiğe göre popüler altcoin, 240 ile 360 dolar arasında hareket ediyor. Mayıs 2022’de yaşanan deviasyon haricinde BNB, bu aralık içinde işlem gördü.

Fiyat, bu deviasyondan sonra yükselişe geçti ancak aralıktan çıkış yapmayı başaramadı. BNB, Aralık ayında alt çizgiyi onayladıktan sonra yükselişe geçti. Geçen hafta ise boğa mumu oluştu.

Çıkış yapmayı başaramamasına rağmen teknik göstergeler hâlâ olumlu görünüyor. Bu, özellikle haftalık RSI’da belirgin. RSI, uzun vadeli alçalan direnç çizgisinden çıkış yaptı ve 50 üzerine tırmandı. Bu yüzden fiyatın da çıkış yapması en olası senaryo.

Eğer Binance Coin 360 doları geçerse bir sonraki direnç 445 dolarda yatıyor. Ancak yükseliş momentum kaybederse BNB, 240 dolar desteğini test edecektir.

KISA VADELİ GÖRÜNÜM

Günlük grafikte görünüm daha olumlu. Bunun birkaç sebebi var. İlk olarak fiyat, Şubat başından bu yana var olan alçalan direnç çizgisinden çıkış yaptı. İkinci olarak BNB, A-B-C düzeltme yapısını tamamladı. Bu, dirençten çıkış ile onaylandı.

Son olarak günlük RSI, 50 seviyesini geçti. BNB için 285 dolar bölgesi destek sağlayacaktır. Bunların hepsi de yükselişin devam edeceğini gösteren işaretlerdir.

Bu yüzden BNB fiyatının 360 dolara ulaşma ihtimali mevcut. Ancak bu bölgede ne yaşanacağı belirsiz.

Sonuç olarak en olası BNB fiyat tahmini, 360 dolara yükselişi işaret ediyor.

Bu bölgeden çıkış mı yapacağı yoksa ret mi yiyeceği, trende yön verecektir. Ancak eğer Binance Coin, 290 dolar altına düşerse boğa yapısı geçersiz kalacak ve 240 doları test edecektir.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde