Bill Gates'ten korkutan açıklama: Üçüncü doza ihtiyaç duyulabilir

Bill Gates'ten korkutan açıklama: Üçüncü doza ihtiyaç duyulabilir

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Bill Gates, korona virüs aşısıyla ilgili yaptığı açıklama ile yine gündeme geldi.

Bill Gates'ten korkutan açıklama: Üçüncü doza ihtiyaç duyulabilir
16px
24px
19.02.2021 09:55
ABONE OLgoogle

Güney Afrika ve Brezilya mutasyonlarına karşı aşıların daha az etkili olabileceği açıklamalarından sonra Gates yaptığı açıklamada üçüncü bir doza ihtiyaç duyulabileceğini belirtti.

CNNTürk'ün haberine göre Microsoft’un kurucusu ve dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates'in COVID-19 ile ilgili açıklamalarına bir yenisi eklendi.

“AŞILAR YETERSİZ KALABİLİR”

Eşi Melinda Gates ile birlikte kurdukları Bill & Melinda Gates vakfı ile pek çok firmanın aşılarına maddi destek sağlayan milyarder, COVID-19 mutasyonları ile ilgili mevcut aşıların yetersiz kalabileceğini belirtti.

65 yaşındaki Bill Gates, Kovid-19 aşısı oldu

“ÜÇÜNCÜ DOZA İHTİYAÇ DUYULABİLİR”

Gates, özellikle Güney Afrika ve Brezilya mutasyonlarına karşı mevcut aşıların daha az etkili olduğu araştırmalarının çıkması üzerine, üçüncü bir doza ihtiyaç duyulabileceğini vurguladı.

“MODİFİYE EDİLMİŞ BAŞKA BİR AŞI LAZIM”

CBS kanalına konuşan Gates, “Şimdiki tartışma aslında, mevcut aşının süper yüksek bir haline mi, tamamen aynı olan üçüncü bir doza mı yoksa modifiye edilmiş başka bir aşıya mı ihtiyacımız var?" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde