Bill Gates golf kulübünde itiraf etti: Evliliğimiz sevgisizdi

Bill Gates golf kulübünde itiraf etti: Evliliğimiz sevgisizdi

Bill Gates'in golf arkadaşlarına, boşanma kararını kamuoyuna açıklamadan önce bir süredir ayrı hayatlar yaşadıklarını ve sevgisiz bir evlilik sürdürdüklerini itiraf ettiği ortaya çıktı.

Bill Gates golf kulübünde itiraf etti: Evliliğimiz sevgisizdi
16px
24px
14.05.2021 08:18
ABONE OLgoogle

Melinda Gates ve Bill Gates, geçtiğimiz hafta 27 yıllık evliliklerini bitireceklerini tüm dünyaya açıkladılar.

Çiftin boşanma kararı pek çok kişiyi şaşırtırken son günlerde sık sık bu kararla ilgili çıkan haberler ve söylentilerle gündeme gelmeye de devam ediyorlar.

Haberlere göre Bill Gates, eşi Melinda Gates'le boşanmalarını duyurmadan önce, golf arkadaşlarına evliliğinin sevgisiz olduğunu söyledi. Bill ve Melinda Gates'in boşanma kararında 'Jeffrey Epstein' ayrıntısı

The New York Post'a göre Bill Gates, yakın zaman önce arkadaşlarına bu evliliğin bittiğini söyledi.

Gazeteye konuşan bir kaynak, "Bill golf sahasında yakın arkadaşlarıyla konuştu. Kısa süre önce onlara bu evliliğin sevgisiz olduğunu, bir süredir sona ermiş olduğunu ve ayrı hayatlar yaşadıklarını söyledi" dedi.  130 Milyar Dolar serveti olan Bill Gates, eşi Melinda'ya kaç dolarlık hisse verdi?

Milyarder teknoloji imparatorunun, gündeme oturan boşanmasının ardından Kaliforniya'daki özel bir golf kulübünde vakit geçirdiği konuşuluyor.

Bu durumu ilgi çekicı kılan ise çiftin Ocak 1994’te Hawaii’deki bir golf sahasında evlenmiş olmaları.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde