Balatacılar ile 37 yıllık Otosemih AŞ arasında distribütörlük anlaşması

Balatacılar ile 37 yıllık Otosemih AŞ arasında distribütörlük anlaşması

Balatacılar Balatıcılık Sanayi AŞ'den KAP'a yapılan açıklamada Otosemih Motorlu Araçlar Servis Hizmetleri San. Tic. A.Ş. şirketi ile distribütörlük görüşmelerine başlanmasına karar verildiği açıklandı.

Balatacılar ile 37 yıllık Otosemih AŞ arasında distribütörlük anlaşması
16px
24px
26.01.2023 13:43
ABONE OLgoogle

BALATACILAR BALATACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin KAP açıklaması;

“Balatacılar Balatacılık A.Ş. ve bağlı ortaklığımız Berka Balata A.Ş. olarak;

Şirketimizin sahip olduğu “ERKA, BEŞYILDIZ ve SAFETEX” ve yeni üreteceği diğer markaları altında üretim ve ticareti yapılan ağır ticari vasıta disk fren balatalarının yurtiçi ve yurtdışında satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek üzere Türkiye genelinde faaliyet gösteren ve yurtdışına ihracat bağlantıları bulunan Otosemih Motorlu Araçlar Servis Hizmetleri San. Tic. A.Ş. şirketi ile distribütörlük görüşmelerine başlanmasına karar verilmiştir.

37 yıllık iş tecrübesiyle Sakarya merkezli olarak tüm Türkiye genelinde faaliyet gösteren ve İstanbul-Ankara otoyolu üzerinde Türkiye’nin en büyük ağır ticari vasıta fren mekanik servislerinden birine sahip olan Otosemih Motorlu Araçlar Servis Hizmetleri San. Tic. A.Ş., tır-dorse-kamyon vb. ağır tonajlı araçların fren bakımlarını TÜVTÜRK standartlarında yapmakla beraber Türkiye’nin 81 iline ve yurtdışında 8 ülkeye başta balata olmak üzere otomotiv sektöründeki bir çok yedek parça ürününün perakende ve toptan satışını da gerçekleştirmektedir.  

Süreçle ile ilgili gelişmeler ivedilikle KAP’ta duyurularak pay sahiplerimizin bilgisine sunulacaktır.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde