Bakandan Düzce Adliyesi'yle ilgili açıklama: Ana yapıda sorun yok

Bakandan Düzce Adliyesi'yle ilgili açıklama: Ana yapıda sorun yok

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, merkez üssü Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören Düzce Adliyesi'nde incelemelerde bulundu, Vali Cevdet Atay ile Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'den bilgi aldı.

Bakandan Düzce Adliyesi'yle ilgili açıklama: Ana yapıda sorun yok
16px
24px
24.11.2022 09:58
ABONE OLgoogle

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bozdağ, depremde dış cephesi hasar gören Düzce Adliyesi'nin ana yapısında herhangi bir sorun olmadığını, adliyenin pazartesi sabah itibarıyla normal faaliyetlerini sürdüreceğini bildirdi.

Türkiye'nin kentsel dönüşüm ve diğer konut projeleriyle son 20 yıl içerisinde önemli mesafe katettiğini öne süren Bozdağ, "bundan sonra da konut stokunun dönüştürülmesi, deprem mevzuatına uygun altyapı ve üstyapı oluşturulması konusundaki çabaların artarak süreceğini" kaydetti.  Aynı müteahhit 9 hastane 11 adliye binası yapmış

Düzce Adliyesi'nde yaptığı incelemelerle ilgili konuşan Bekir Bozdağ, "Allah'a şükürler olsun adliyemizin dış cephesinde olan şey dışında içeride herhangi bir şey yok. Sadece bazı yerlerde dolaplarının yıkıldığını gördük ama binanın yapısında, ana yapısında herhangi bir sorun olmadığını da gözlerimizle gördük" ifadesini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde