Bakan Varank'tan sanayi üretimi açıklaması

Bakan Varank'tan sanayi üretimi açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sermaye malları ve ara malı üretimindeki artışlar, reel sektörümüzün ekonomiye olan güvenini göstermesi açısından önemli" dedi.

Bakan Varank'tan sanayi üretimi açıklaması
16px
24px
14.05.2019 12:14
ABONE OLgoogle

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayi üretiminin Mart ayında %2,1`lik artışla aylık bazdaki pozitif seyrini sürdürmeye devam ettiğini belirterek, "Pozitif seyre katkı sağlayan sermaye malları ve ara malı üretimindeki artışlar, reel sektörümüzün ekonomiye olan güvenini göstermesi açısından önemli." dedi.

Varank sanayi üretim verileri ile ilgili twitter hesabından yaptığı açıklamada, "2023’e kadar geçireceğimiz seçimsiz dönemde, katma değerli üretim öncülüğünde büyümek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bakanlık olarak açıkladığımız, “Özel Endüstri Bölgeleri” gibi yeni projelerle üreten ve istihdam sağlayan sanayicimizin yanında durmaya devam edeceğiz." şeklinde görüş belirtti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde