Bakan Nebati: TOGG'un 2. aracı bana verilsin

Bakan Nebati: TOGG'un 2. aracı bana verilsin

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, TOGG'un görsellerini paylaşarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'a "2. TOGG'u hangi renk vereceksiniz Sayın Varank?" sorusunu yöneltti.

Bakan Nebati: TOGG'un 2. aracı bana verilsin
16px
24px
29.10.2022 18:26
ABONE OLgoogle

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dış renklerine 'Anadolu' 'Gemlik', 'Oltu', 'Kula', 'Kapadokya' ve 'Pamukkale' isimleri verilen yerli otomobil TOGG'un görsellerini paylaştı.

Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı da etiketlediği paylaşımında "Pamukkale, Kula, Oltu, Anadolu, Gemlik... 2. TOGG'u hangi renk vereceksiniz Sayın Varank? Yarın değil hemen şimdi başlasın Türkiye Yüzyılı. Durmak yok yola devam!" ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız yerli araç üreteceğiz dediği gün hayal kurmaya başlamıştım. Hatta milletvekiliyken ilgili Sanayi Bakanlığı'na bir vekil kimliğiyle başvuruda bulunmuştum. İkinci araç bana verilsin diye başvuruda bulunmuştum. Aracı almaya dünden hazırım.

Çok ısrarla söylüyorum. Sayın Varank'a baskı yapacağız hep birlikte Gemlik rengini alacağız. Gemlik'e gözümü diktim. Bakan Varank ile birlikte aracı test etmiştim. Hatta ben biraz sert kullanırım aracı. Müthiş bir araç"

Bakan Varank, bugün açılacak Gemlik Kampüsü'nde üretilecek ilk TOGG'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verileceğini, 2'nci TOGG için ise Bakan Nebati'den de talep olduğunu belirtmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde