BAT’dan genç girişimciye milyonluk fırsat

BAT’dan genç girişimciye milyonluk fırsat

BAT, genç yeteneklerin ödüllendirildiği yaratıcı fikir yarışması Battle Of Minds ile öğrenci ve yeni mezunlara dünya sahnesinde yarışma fırsatı sunuyor.

BAT’dan genç girişimciye milyonluk fırsat
16px
24px
22.06.2022 14:19
ABONE OLgoogle

Birinci olan ekibin 1 milyon TL, 2. ve 3. olan ekiplerin ise 530 bin TL’den fazla yatırım desteği ile ödüllendirileceği yarışmaya son başvuru tarihi, 30 Haziran 2022.

Tüm dünyada ses getiren BAT, Battle Of Minds yarışma başvuruları başladı. Öğrenci ve yeni mezunlara dünya sahnesinde yarışma fırsatı sunan yarışmaya, 18 yaş üzerinde olan ve kısa dönemli staj dışında profesyonel iş tecrübesi bulunmayan öğrenciler ve son beş yıl içinde lisans eğitimini tamamlayan yeni mezunlar başvuru yapabiliyor. 2-4 kişilik ekipler halinde başvuruların kabul edildiği ve takım çalışmasını da destekleyen Battle Of Minds’ın bu yılki gündemi ise tüm dünyanın ilgisini çekecek konu başlıkları arasından seçildi.

30 Haziran’a kadar başvuruların kabul edildiği yarışmaya başvuran ekipler, günümüzün yükselen trendlerinden blockchain, döngüsel ekonomi ve dijitalleşme gibi çevresel, sosyal ve yönetim temelli konulardan birini seçip yaratıcı fikirlerini sunma şansı sağlayacak.

Başvuruların ardından en değerli fikirlere BAT Türkiye liderlerinden mentörlük alma fırsatı da sunulan yarışmada Türkiye’den seçilen finalist ekip, Battle Of Minds global finalinde 27 BAT ülkesinden gelen finalistlerle yarışma fırsatı yakalayacak. Battle of Minds global finali Ekim ayında gerçekleşecek.

Bat Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Kıbrıs İnsan Kaynakları Direktörü Güliz Dalaman Yakmacı: ‘’BAT Türkiye olarak Türkiye’den kazanan ekibimize sürpriz hediyelerimizin yanında BATTERY staj ve Global Graduate pozisyonlarına hızlı geçiş imkanı sunuyoruz. Global Final kazananlarına ise BAT Global ve Better Tomorrow Ventures’dan projelerine destek olmak amacıyla çok önemli yatırım desteklerimiz bulunuyor. Birinci olan ekibin 50.000 pound, 2. ve 3. olan ekiplerin ise 25.000 pound yatırım desteği ile ödüllendirildiği yarışmamız çok yoğun ilgi görüyor. Kazanan ekiplere BAT liderlerinden mentörlük ve sponsorluk desteği de verdiğimiz yarışmaya son başvuru tarihi ise 30 Haziran’’ dedi.

Yaratıcı fikirlerini dünya sahnesine taşımak isteyen öğrenci ve yeni mezunlar için Battle Of Minds başvuru adresi:

 https://competition.bat-battleofminds.com/

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde