Aykırı başkan sahneye çıktı

Aykırı başkan sahneye çıktı

Aralıksız 20 yıl Muğla Fethiye’de belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı, “Eleştirdiğin bir işe talip olacaksın” ifadeleriyle İYİ Parti’den adaylığını açıkladı.

Aykırı başkan sahneye çıktı
16px
24px
17.03.2023 14:40
ABONE OLgoogle

Yaptığı açıklamalarla ve çıkışlarla kamuoyunun hafızasına “Aykırı Başkan” olarak kazınan Behçet Saatcı, İYİ Parti’den aday oldu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in rozet taktığı Behçet Saatcı, ülkenin iyi yönetilmediğini belirterek, “Eleştirdiğin bir işe talip olacaksın” dedi ve milletvekili adaylığını açıkladı.

20 yıl boyunca Muğla Fethiye’de belediye başkanlığı yapan Saatcı, İYİ Parti’ye katılmasının ardından Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kamuoyunda, yeni dönemde de belediye başkanlığına aday olacağı kesin gözüyle bakılan Saatcı’nın, adaylık açıklaması yankı uyandırdı.

Behçet Saatcı belediye başkanlığı döneminde büyük devrimci CHE’nin sözleriyle park açılışı gerçekleştirmiş "Fethiye'ye komünizmi getirdik” ve “ sosyal farklılığı ortadan kaldırıyoruz” sözleri uzun süre gündemden düşmemişti.

Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “Ülkemizin daha iyi yönetilebileceği iddiasındayız. Eleştirdiğin bir işe talip olacaksın! Evlatlarımıza, torunlarımıza, gelecekleri için güzel hayaller kuracakları bir TÜRKİYE bırakabilmek umuduyla, halkımızın da yoğun teveccühü ile İYİ Partimizden milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah utandırmasın.” İfadelerini kullandı.

 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde