Aydın Doğan'ın Rasim Ozan yazısını hangi isme yazdırdığı belli oldu

Aydın Doğan'ın Rasim Ozan yazısını hangi isme yazdırdığı belli oldu

ROK, 'Bank Asya'dan aldığım krediyi Aydın Doğan'a ben söyledim. Sonra Aydın Bey, ettiğimiz bir kavga esnasında, şimdi bizim emrimizde olan bir arkadaşa bunu yazdırdı' demişti, yazan isim belli oldu.

Aydın Doğan'ın Rasim Ozan yazısını hangi isme yazdırdığı belli oldu
16px
24px
31.05.2022 10:31
ABONE OLgoogle

Rasim Ozan Kütahyalı, Aydın Doğan'a verdiği Bank Asya bilgisine ilişkin "şimdi bizim emrimizde olan bir arkadaşa bunu yazdırdı" demişti.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Kütahyalı'nın “Bank Asya'dan aldığım krediyi Aydın Doğan'a ben söyledim. Sonra Aydın Bey, ettiğimiz bir kavga esnasında, şimdi bizim emrimizde olan bir arkadaşa bunu yazdırdı, oradan çıktı bu Bank Asya”  sözleriyle işaret ettiği isim, yani Aydın Doğan'ın emriyle yazıyı yazan ve şimdilerde iktidarın emrinde olan isim Hürriyet'in genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan.

Rasim Ozan'dan Ahmet Hakan'a: 'Şerefini satmış kalem, yaşayan ceset'

Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Rasim Ozan Kütahyalı'yı hedef aldı.

Kütahyalı'nın tutuklamalara karşı devreye girdiği iddiasına tepki gösteren Hakan, "Devletin acilen bu şahsı kenara çekip... Şu iki şeyin hesabını sorması lazım: BİR: FETÖ zamanı “Tutuklanacak” diyerek ortalığı terörize ediyordun. Hele gel bakalım. Önce bunun bir hesabını ver. İKİ: Sen kimsin ki devlet, senin ricanla hareket etsin. Türk hukuk sistemine hakaret etme cüretini nereden buluyorsun. Bunun da hesabını ver" dedi.

Hakan'ın bu yazısına sosyal medya üzerinden yanıt veren Kütahyalı, "Ahmetçim tüm karakterini ve haysiyetini bitirdiğimi düşünüyorsun. Seni en yakınların gözünde bile bir “yaşayan ceset” “şerefini satmış kalem” haline getirdiğime inanıyorsun. O yüzden bana kinini anlıyor ve hoşgörüyorum. Ama bunları kendine sen yaptın kardeşim. Suçluyu aynada ara" ifadesini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde