Asgari ücret görüşmeleri takviminin belirleneceği toplantı ertelendi

Asgari ücret görüşmeleri takviminin belirleneceği toplantı ertelendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Bakan Bilgin'in TİSK ve Türk-İş başkanlarıyla görüşmesinin Perşembe gününe ertelendiği belirtildi.

Asgari ücret görüşmeleri takviminin belirleneceği toplantı ertelendi
16px
24px
29.11.2022 05:18
ABONE OLgoogle

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol'un katılımıyla bugün (Salı) yapılması planlanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışma takviminin belirlenmesine ilişkin toplantının 1 Aralık'a ertelendiği bildirildi. Bakan Bilgin'den 'asgari ücret' açıklaması: Yarın görüşeceğiz

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin, Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışma takviminin belirlenmesi için perşembe günü, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ile bir araya gelecektir" denildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Salı günü TİSK ve Türk-İş başkanlarıyla görüşeceğini, görüşmede asgari ücretin belirlenmesine ilişkin takvime karar verileceğini duyurmuştu. Bakan Bilgin "Biz davet ettik birlikte takvime karar vereceğiz" demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde