Aradığı aşkı yine bulamadı! Hande Demir müsaade istedi!

Aradığı aşkı yine bulamadı! Hande Demir müsaade istedi!

Erdinç Acar’dan boşanır boşanmaz Cevdet Taşçeken ile aşk yaşamaya başlayan Hande Demir, yine aradığı mutluluğu bulamadı. İzmirli işadamı ile ayrılan sosyetik güzel dün de manidar bir paylaşım yaptı: Doydum artık bana müsaade…

Aradığı aşkı yine bulamadı! Hande Demir müsaade istedi!
16px
24px
15.11.2020 10:46
ABONE OLgoogle

Hande Demir ile Cevdet Taşçeken, iddialara göre yollarını ayırdı. Çiftin aşk hikayesi geçtiğimiz yaz aylarında başladı. Sosyetik güzel, işadamı Erdinç Acar'dan boşanır boşanmaz, Cevdet Taşçeken ile aşk yaşamaya başladı. Yaz bitince Hande Demir, çocuklarının eğitimi için İstanbul'a dönüş yaptı.

Hal böyle olunca Demir, İzmir'de yaşayan işadamıyla sık görüşememeye başladı. Bunun üzerine ikili ayrılık kararı aldı.

Sosyetik güzel ise dün çektiği bir videoyu, Pinhani adlı grubun 'Dünyadan Uzak' şarkısıyla beraber paylaştı. Parçanın 'Doydum artık bana müsaade' sözlerinde objektife manidar bakışlar atan Demir, bu hareketiyle ayrılığı resmen doğruladı.

İnşaat ve madencilik sektöründe yaptığı yatırımlarla bilinen İzmirli işadamı Cevdet Taşçeken ile Hande Demir'in aşkı ortaya çıkmıştı.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde