Apple'dan sonra Samsung da satışları kapattı!

Apple'dan sonra Samsung da satışları kapattı!

Samsung da Türkiye'de üst segment telefon modellerinde online satış kanalını kapattı.

Apple'dan sonra Samsung da satışları kapattı!
16px
24px
25.11.2021 05:29
ABONE OLgoogle

Önceki gün akşam saatlerinde tüm telefon modellerini online’da satışa kapatan daha sonra ise iPhone11 haricinde diğer modelleri yeniden satışa açan Apple, yeniden tüm telefon modellerini ve laptoplarını online’da satışa kapattı.

Yalnızca mağazalarından satışa devam eden Apple’da da tüm diğer teknoloji markalarında olduğu gibi stokların tükenmek üzere olduğu belirtiliyor.

İki gün boyunca online’da satışların kapalı kalacağı belirtilirken, yeni gelecek stok ile birlikte kur farkının da yansıtılacağı ifade diliyor.

Dünya'nın haberine göre Samsung da Türkiye'de üst segment telefon modellerinde online satış kanalını kapattı.

Mobil İletişim Araçları Ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD) Başkanı Mustafa Kemal Turnacı, son dönemde stokları çok azalan sektörde kurdaki rekor dalgalanmayla tedarikin zora girdiğini söyledi.

Tedarikin aksamasının özellikle üst ve orta segmentte stok sorunu yaratacağını belirten Turnacı, yeni stokların ise zamlı olacağını kaydetti. Turnacı, bu durumda tüketicilerin merdiven altına yöneleceğini bunun da klon telefon sayısını artıracağını ekledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde