Ali Koç, Arda Güler için harekete geçti

Ali Koç, Arda Güler için harekete geçti

Fenerbahçe, Arda Güler'in bonservisindeki yüzde 20'lik pay için eski kulübü Gençlerbirliği'yle görüşmelere başlayacak.

Ali Koç, Arda Güler için harekete geçti
16px
24px
02.11.2022 05:18
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe, 2019'da Gençlerbirliği'nden 400 bin TL artı yüzde 20 sonraki satıştan pay karşılığında transfer ettiği Arda Güler'in bonservisi için eski kulübü ile görüşecek.

Gençlerbirliği menajerleri reddetti 

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; yaz transfer döneminde menajerler ve iş insanlarından dolayı yoldan,  yüzde 20lik pay için teklif alan Başkent ekibi, bu teklifleri reddetti.

Ali Koç, Niyazi Akdaş'la görüşecek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önümüzdeki günlerde Arda Güler'in bonservisi konusunda oyuncunun eski kulübü Gençlerbirliği'nin başkanı Niyazi Akdaş'la görüşecek. 

Gençlerbirliği zor durumda

TFF 1. Lig'de mücadele eden Ankara ekibi maddi açıdan zor durumda bulunuyor. Ligde de işler iyi gitmiyor. Gençlerbirliği, topladığı 6 puanla 19 takımlı ligde 18. sırada bulunuyor. 

Arda Güler'in performansı

Fenerbahçe'yle sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek olan 17 yaşındaki yıldız futbolcu, sarı-lacivertli formayla çıktığı 27 maçta; 5 gol ile 5 asist yaptı ve 10 gole katkı sundu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde