Ahu Aysal'a şok! Les Ottomans’ın ardından Bodrum’daki yazlığı da satıldı

Ahu Aysal'a şok! Les Ottomans’ın ardından Bodrum’daki yazlığı da satıldı

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’daki oteli Les Ottomans’ı icra yoluyla elden çıkaran cemiyetin ünlü ismi Ahu Aysal, Bodrum’daki yazlığını da sattı. Gündoğan’daki muhteşem ev, beach club’a dönüştü.

Ahu Aysal'a şok! Les Ottomans’ın ardından Bodrum’daki yazlığı da satıldı
16px
24px
30.04.2021 06:58
ABONE OLgoogle

Renkli kişiliğiyle cemiyetin en sevilen isimlerinden olan Ahu Aysal, Les Ottomans’ın ardından Bodrum’daki yazlığını da sattı!

Gündoğan’daki dillere destan evinde, bugüne kadar yerli ve yabancı birçok ünlü ismi ağırlayan Aysal, şirketlerinde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu mülkünü de elden çıkarmak zorunda kaldı. Ahu Aysal'ın otelinden sonra cipine de el konuldu

2006 yılından beri sahibi olduğu Les Ottomans’ı, 430 milyon liralık alacağına mahsuben Akbank’a devreden Ahu Aysal, bu satışın ardından çok üzülmüş, “Orası benim çocuğum gibiydi, bir ayağım toprak altında kaldı diyebilirim ama geriye de bakamayız” demişti.

Gündoğan’daki ev, geniş bir arazi içinde, denize sıfır olarak konumlanıyor ve iskelesiyle de teknelerin yanaşması için oldukça elverişli. 

Yaz aylarını burada iki kızı, damatları ve torunlarıyla geçiren Ahu Aysal, misafirperverliğiyle biliniyor ve cemiyetten yakın dostlarını sık sık evinde ağırlıyordu.  Kayyum geldi, Ahu Aysal Hotel Les Ottomans'tan gitti

Bu muhteşem ev, şimdi bu yaz Dozo Beach Club & Restaurant olarak işletilecek, önümüzdeki yıl ise 25 odalı butik otel olarak hayatına devam edecek.

Mehmet Üstündağ/Kelebek

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde