Ahmet Davutoğlu: Halepçe aklıma geldikçe içim yanar

Ahmet Davutoğlu: Halepçe aklıma geldikçe içim yanar

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Halepçe Katliamı'na ilişkin paylaşım yaptı. Davutoğlu, "Halepçe yürek acısının adıdır. Kimyasal silah olduğunu bilmeden elma kokusuna koşan masum çocukları ve Kürt kardeşlerimizin cansız bedenlerini her düşündüğümde içim yanar" dedi.

Ahmet Davutoğlu: Halepçe aklıma geldikçe içim yanar
16px
24px
16.03.2023 22:34
ABONE OLgoogle

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Irak'ta Saddam Hüseyin döneminde 16 Mart 1988'de Halepçe'de kimyasal gazlarla binlerce kişinin öldürüldüğü Halepçe Katliamı için Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Davutoğlu, paylaşımında "Kimyasal silah olduğunu bilmeden elma kokusuna koşan masum çocukları ve Kürt kardeşlerimizin cansız bedenlerini her düşündüğümde içim yanar. Halepçe yürek acısının adıdır. Kimyasal silah olduğunu bilmeden elma kokusuna koşan masum çocukları ve Kürt kardeşlerimizin cansız bedenlerini her düşündüğümde içim yanar. Halepçe'de can veren binlerce kardeşimizi rahmetle anıyorum." İfadelerini kullandı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde