ATV'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 165 milyonluk dava

ATV'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 165 milyonluk dava

Yeni sezonuyla ekranlara dönmesi beklenirken final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ATV yerine başka bir platformda yayınlanacağı gündeme gelmişti.

ATV'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 165 milyonluk dava
16px
24px
07.01.2022 20:07
ABONE OLgoogle

Farklı bir isimle bir dijital platformda yayınlanacağı haberlerinin ardından ATV harekete geçti. Buna göre yapımcı şirket ve senariste 165 milyon TL değerinde dava açılacak.

ATV'nin çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), yedinci sezonuyla dönmesi beklenirken ani bir final kararı alınmış ve ekranlara veda etmişti. Sevilen dizinin bir dijital platformda farklı bir isimle ve kadrosunda Oktay Kaynarca olmadan devam edeceği gündeme geldi.

ATV DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Yapımın farklı bir platformda yayınlanacağı haberlerinin ardından ATV'nin, yapımcı şirket BVB Film Yapım Prodüksiyon A.Ş. ve senarist Bahadır Özdener'e 165 milyon TL'lik dava açacağı iddia edildi.

Konuya ilişkin edinilen bilgiye göre; "EDHO dizisinin bütün haklarının ATV'de olduğu, başka bir kanalın veya yapımcının bu diziyi veya bir benzerini her ne isim ve şekilde olursa olsun yapmasının ve yayınlanmasının mümkün olmadığı" öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde