667 Milyona satışa çıkarılan Aynes'e kim 300 milyonluk teklif yaptı?

667 Milyona satışa çıkarılan Aynes'e kim 300 milyonluk teklif yaptı?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Satış Komisyonu Başkanlığınca Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün satış ihalesi gerçekleştirildi.

667 Milyona satışa çıkarılan Aynes'e kim 300 milyonluk teklif yaptı?
16px
24px
12.10.2021 20:29
ABONE OLgoogle

TMSF Satış Komisyonu Başkanlığı’nca 667 milyon lira muhammen bedel ile satışa çıkarılan Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesinin, kapalı zarf ve açık artırma aşaması yapıldı.

İhaleye katılan tek şirket olan Tarım Kredi Kooperatifleri'nin iştiraki TKT Hayvancılık ve Tarım Ürünleri AŞ, Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 300 milyon liralık teklifte bulundu. Kelepir fiyata satılan Aynes için taliplilere 'ihtar' mektubu!

Muhammen bedelin altında olan söz konusu teklif için açık artırmaya geçildi. İhaleye katılan TKT Hayvancılık ve Tarım Ürünleri AŞ, Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için sundukları teklifte artırıma gitmedi. İki Milyar TL değerindeki Aynes'i de sudan ucuza satacaklar

İhalenin pazarlıkla devam edilip edilmeyeceği konusu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulu’nca görüşülecek. İhalenin pazarlıkla devam edilmesine karar verilmesi halinde 15 Ekim Cuma günü saat 14.30’da pazarlık aşaması gerçekleştirilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde