4 yaşındaki çocuğa içki içerme skandalına Aile Bakanlığı el koydu

4 yaşındaki çocuğa içki içerme skandalına Aile Bakanlığı el koydu

Dikran Masis’in kızı Alexandra’nın, 4 yaşındaki oğluna içki içirdiğini, yüzüne esrar üflediğini ortaya çıkaran haberimiz ses getirdi. Aile Bakanlığı olaya el koydu

4 yaşındaki çocuğa içki içerme skandalına Aile Bakanlığı el koydu
16px
24px
13.05.2021 13:05
ABONE OLgoogle

Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak'ın haberine göre Eskidji Müzayede'nin sahibi Dikran Masis'in damadı Şafak Susamcıoğlu, eşi Alexandra'nın 4 yaşındaki oğlu L.'ye içki içirdiği, şiddet uyguladığı ve yüzüne esrar dumanı üflediği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Haberin basında yer almasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Ekipler, L.'nin annesiyle yaşadığı eve giderek inceleme yaptı.

ÇOCUKLA GÖRÜŞÜLDÜ

Minik L.'nin bakıcıları ve annesiyle görüşüldü, çocuğun yaşadığı ev ortamı incelendi. Psikolog ve meslek uzmanları 4 yaşındaki çocuk ile de görüşme yaptı.

Çocuk hakkında hazırlanan sosyal inceleme raporunun sunulacağı mahkemenin koruma kararı konusunda son sözü söyleyeceği öğrenildi.

Oğlunun kendisine verilmesini isteyen baba Şafak Susamcıoğlu, "Olaya el koyan devletimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Kaynak: Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde