10. İstanbul Finans Zirvesi İstanbul’da başlıyor

10. İstanbul Finans Zirvesi İstanbul’da başlıyor

10. İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2019) “Finansal Metamorfoz ve Geleceğe Dönüş” ana teması ile toplanıyor.

10. İstanbul Finans Zirvesi İstanbul’da başlıyor
16px
24px
07.10.2019 08:13
ABONE OLgoogle

Zirvede, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi Bakanı Mustafa Varank, TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TCMB Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya’nın yanı sıra iş dünyasından çok sayıda işadamı ve yöneticiler de değerlendirmelerini paylaşacaklar.

İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2019) 9-10 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul’da 10. kez toplanıyor. İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta düzenlenecek olan IFS 2019 yine finans ve ekonomi dünyasının liderlerini ağırlıyor. Zirve’nin bu yıl ana teması “Finansal Metamorfoz ve Geleceğe Dönüş” olarak belirlendi.

Yedi24 Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ünal’ın Yürütme Kurulu Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Kurul Üyesi Sayın Hakan Yurdakul’un da Danışma Kurulu Başkanı olduğu zirveye, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Sanayi Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın  da katılmaları bekleniyor.

TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski ve BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, QNB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Garanti BBWA Baş Ekonomisti Alvaro Ortiz, TCMB Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya gibi Türkiye’de finans ve ekonomiye yön veren liderler de 2 gün boyunca İstanbul Finans Zirvesi’ndeler.

Zirve oturumlarında ise Denizbank Genel Müdür Hakan Ateş, BKM Genel Müdür Yardımcısı Celal Cündoğlu, Ziraat Teknoloji Genel Müdürü Osman Tanaçan, BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil gibi isimler ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Eski Hazine ve Dış Tic Müsteşarı Tevfik Altınok  da  keynote konuşmacılar olarak programda yer alıyor.

Ekonominin sadece Türkiye değil tüm dünyada bir dönüşüm geçirdiğini dile getiren IFS Yürütme Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ünal, bu dönüşümün iyi analiz edilmesi gerektiğini, geleceğin ancak böyle daha sağlıklı inşa edilebileceğini belirtti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde