'Sahte Cumhurbaşkanı' kimlerle görüşmüş?

'Sahte Cumhurbaşkanı' kimlerle görüşmüş?

Kendisini Doğu Türkistan'ın cumhurbaşkanı diye tanıtan Osman'ın AKP, İyi Parti, DEVA Partisi ve Mamak Kaymakamı ile görüştüğü de ortaya çıktı

'Sahte Cumhurbaşkanı' kimlerle görüşmüş?
16px
24px
17.10.2021 04:18
ABONE OLgoogle

Kendisini Çin'in işgali altındaki Doğu Türkistan'ın cumhurbaşkanı olarak tanıtan Abduvali Buğrahan Osman'ın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yle de görüştüğü ortaya çıktı. Memleket Partisi'nin Korkuteli İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yapılan paylaşım kaldırılırken, Osman'ın AKP, İyi Parti ve DEVA Partili yetkililer ile Mamak Kaymakamı'ya da görüşme yaptığı öğrenildi.

T24'ün gündeme getirdiği 'sahte cumhurbaşkanı'nın, Türkiye'de çok sayıda partinin temsilcisiyle görüştüğü ortaya çıktı. Memleket Partisi'ni genel başkan düzeyinde ziyaret eden Abduvali Buğrahan Osman'ın, AKP ve İyi Partili yetkililerle görüştüğü de öğrenildi.

Memleket Partisi'nin Korkuteli İlçe Başkanlığı'ndan paylaşılan videoda Osman'ın İnce'ye teşekkür ettiği görülürken, video yarıda kesiliyor. Paylaşımın fark edilmesinin ardından ilçe başkanlığı, Twitter hesabından videoyu kaldırdı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde