Yıldırım, İstanbul adaylığı için ilk kez konuştu: Kaçış yok

Yıldırım, İstanbul adaylığı için ilk kez konuştu: Kaçış yok

Binali Yıldırım,  dönüş yolunda İBB Başkanlığı adaylığı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, İstanbul adaylığı için ilk kez konuştu: Kaçış yok
16px
24px
10.12.2018 04:22
ABONE OLgoogle

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı adaylığına ilişkin konuştu. Yıldırım, "Yani kader çizgimizde ne varsa onu göreceğiz, bundan kaçış yok. Tabii ki her görevin kendine has farklı bir tatmin düzeyi var. Evdekiler için bu gelişmeler sürpriz oldu diyebilirim" dedi.

Çin, Kırgızistan ve İran temaslarını tamamlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım,  dönüş yolunda İBB Başkanlığı adaylığı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.  Binali Yıldırım kendi ekibini kuruyor; istifalar başladı

Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'ya konuşan Yıldırım, "Üç sefer bıraktım, 4 sefer döndüm, hayal kırıklığı, umutsuzluk yaşamadım" ifadesini kullandı.

Yıldırım şöyle devam etti:

- Kader çizgimizde ne varsa onu göreceğiz, bundan kaçış yok. Tabii ki her görevin kendine has farklı bir tatmin düzeyi var. Evdekiler için bu gelişmeler sürpriz oldu diyebilirim. Ev içi istişareye önem veren birisiyim.

Ancak bir karara varınca, herkes her zaman arkamda olur, asla yalnız kalmam. Ömrü, icraatlarla geçmiş bir insanım.

Meclis Başkanlığı çok itibarlı, çok şerefli bir görev, kısa süre geçmesine rağmen, parti grupları ile olumlu bir ilişki tesis ettiğimi söyleyebilirim.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde