Yakalama kararı çıkan iş adamı Hidayet Kadiroğlu'ndan haber yok...

Yakalama kararı çıkan iş adamı Hidayet Kadiroğlu'ndan haber yok...

FETÖ soruşturması kapsamında Elvan Gıda’nın sahibi Hidayet Kadiroğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Yakalama kararı çıkan iş adamı Hidayet Kadiroğlu'ndan haber yok...
16px
24px
19.02.2018 14:30
ABONE OLgoogle

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in talimatıyla Bank Asya’ya 7 milyon 400 bin TL yatırdıkları iddia edilen İstanbul Hububat Yağlı Tohumlar ve Mamuller İhracat Birliği’nin yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturma Elvan Gıda’nın sahibi Hidayet Kadiroğlu'na uzanmıştı.. 

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre savcılık 12 Şubat’ta Kadiroğlu hakkında yakalama kararı çıkarmıştı. Anılan soruşturma 2016 yılına ait. Yürütülen soruşturma ise 2016/148136 numarasını taşıyor.   Elvan Gıda'nın Başkanı Hidayet Kadiroğlu hakkında FETÖ'den yakalama kararı

"PAZARTESİ GÜNÜ SAVCIYA AÇIKLAYACAĞIZ" DENİLMİŞTİ..

Konu ile ilgili şirketten yapılan açıklamada, "Yakalama kararından haberdar değiliz, bize böyle bir tebligat yapılmadı. Tebligat yapılsa ve davet edilseydi bütün bildiklerini savcılığa anlatırdı.

Öncesinde farklı tarihlerde savcılığa müracaat ederek var ise hakkında bir işlem, beyan vermeye hazır olduğunu bildirdi. Ancak herhangi bir geri dönüş veya çağrı olmadı.   Elvan Gıda sahibi Hidayet Kadiroğlu kimdir? Elvan Gıda sahibine FETÖ’den yakalama kararı

Basından öğrendiğimiz kadarıyla bir dönem başkan yardımcısı olarak görev aldığı Hububat Birliği ile ilgili yürütülen tahkikatta gözaltı kararı olduğu yönünde bir değerlendirme var. Biz bunu teyit edeceğiz ve pazartesi günü itibariyle bildiklerimizi savcılıkla paylaşacağız" denilmişti. 

Ancak Elvan Gıda’nın sahibi Hidayet Kadiroğlu hakkında henüz bir haber yok...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde