Volkan Demirel’in macerası bitti mi?

Volkan Demirel’in macerası bitti mi?

F.Bahçe yeni sezona başlıyor. File bekçisiyle ilgili bugüne kadar hâlâ görüşme yapılmadı

Volkan Demirel’in macerası bitti mi?
16px
24px
19.08.2019 05:40
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe’yle sözleşmesi bu yaz sona eren ve bir süredir boşta olan milli kaleci Volkan Demirel’in kariyeriyle ilgili nasıl bir karar vereceği büyük merak konusuydu. Deneyimli eldivenin 17 sezondur formasını giydiği ve uzun yıllar boyunca kaptanlığını yaptığı Sarı Lacivertlilerdeki macerası artık bitmiş gibi görünüyor.

37 yaşındaki kaleci bir yıl daha oynamak istemesine karşılık olarak kulüpten herhangi bir görüşme çağrısı almadı. Bu da Fenerbahçe yönetiminin Volkan ile tamamen yolların ayrıldığını gösteriyor. Volkan, bu kulübün öyle bir iki yıllık kalecisi değil. Yıllarını verdi. Ayrıcalığı var. Eğer bileti kesildiyse kendisine teşekkür edilmesi gerekmez miydi?

Sırada Reyes ve Kameni var

Beklentileri bir türlü karşılayamayan Michael Frey sonunda gitti. Yoğun eleştirilere maruz kalan golcü oyuncu, Almanya 2. Lig ekibi Nürnberg ile anlaştı. Şimdi sırada bir türlü Fenerbahçe’nin elinden çıkartamadığı Reyes ve Kameni’ye geldi. Kameni’nin sözleşmesindeki son senesi ancak maaşı 2 milyon Avro’nun üzerinde. Bu nedenle Sarı-Lacivertli takım, tecrübeli kaleciyle bir an önce anlaşarak fesih yoluna gitmek istiyor. Reyes’te de durum aynı.

Can ve Tekdemir, ‘F.Bahçe’ diyor

Medipol Başakşehir’in iki yıldızı İrfan Can Kahveci ile Mahmut Tekdemir Fenerbahçe’ye gitmek için izin istedi. Başkan Göksel Gümüşdağ ve teknik direktör Okan Buruk ile görüşen her iki futbolcu Fenerbahçe’de oynamak istediklerini bu yönde kendilerine kolaylık gösterilmesini istedi. Ancak, M.Başakşehir’in yıldız oyuncularını bırakmaya niyeti yok.

Başkan Ali Koç, hafta arasında Göksel Gümüşdağ ile yeni bir görüşme yapacak. Bu görüşmede detaylar bir kez daha gözden geçirilecek. Fenerbahçe adına olumlu sonuç çıkması zor görünüyor. Sıkıntı yaşanan bölgelerden sol bek için Arnavut asıllı Danimarkalı Rıza Durmisi ile anlaşan Sarı-Lacivertliler, Lazio ile detayları konuşuyor. Durmisi transferinde pürüz çıkması halinde Chelsea’nin kadroda yer vermediği 25 yaşındaki Ganalı Abdul Rahman Baba alternatif olarak düşünülüyor. Stoperde ise Kolarov ümitleri hızla tükenirken gündeme Tigres’in Polonya asıllı Fransız stoperi Timothee Kolodziejczak geldi.

Guliyev, unvanını korumak istiyor

Fenerbahçeli rekortmen milli atlet Ramil Guliyev, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek 2019 Dünya Atletizm Şampiyonası için Moskova’da gerçekleştirdiği çalışmaların iyi geçtiğini vurgulayarak, hedefinin unvanını korumak olduğunu söyledi.

2017’de İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen erkekler 200 metre yarışında birinci olarak Türkiye’ye Dünya Atletizm Şampiyonası tarihindeki ilk altın madalyasını kazandıran, 2018’de de Avrupa şampiyonluğuna uzanan Guliyev, bildiğiniz gibi kendisi gibi atlet olan ve 2012 Londra Olimpiyatları’nda 800 metre finalinde gümüş madalya kazanan Rus atlet Ekaterina Zavialova ile 19 Temmuz’da İstanbul’da dünya evine girmişti. Ramil Guliyev, eşinin de sporcu olması nedeniyle birbirlerini çok iyi tamamladıklarını dile getirdi.

Rakip Gazişehir

Fenerbahçe, Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ilk haftasında bugün sahasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak. Ülker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayımlanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

 

Geride kalan sezonu tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirerek 46 puanla şampiyon Galatasaray’ın 23 puan gerisinde 6. sırada bitiren Sarı-Lacivertliler, yeni döneme iyi başlamayı hedefliyor. Kadrosunda önemli değişikliklere giden ve şu ana kadar 9 transfer yapan Fenerbahçe’de sakatlıkları nedeniyle Serdar Aziz, Tolgay Arslan ve Hasan Ali Kaldırım sezonun ilk haftasında forma giyemeyecek. Fenerbahçe’ye 4 sezon aradan sonra dönen 38 yaşındaki Emre Belözoğlu, 1542 gün sonra Sarı-Lacivertli formayla resmi maça çıkacak. Fenerbahçe, tam 123 haftadır hasret kaldığı Süper Lig’de liderlik koltuğuna sezonun ilk haftasında oturma şansına sahip. Sarı-Lacivertliler, rakibini farklı yenmesi durumunda ilk haftadan liderlik koltuğuna oturabilir.

Cumhuriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde